Zsírleszívás

A zsírleszívás a testen lerakódott zsírpárnák eltüntetésére alkalmas kozmetikai sebészeti eljárás. A Lóderer Plasztikai Sebészeten modern és biztonságos technikával végezzük el a beavatkozást: jelentkezzen be első konzultációra!

Mikor alkalmazható a zsírleszívás?

A makacs zsírpárnák eltávolítására gyakran a kitartó sportolás és a diétázás sem elegendő. A has, comb, derék, toka, illetve felkar területeim lerakódott zsírsejtektől nehéz természetes úton megszabadulni. Zsírleszívással gyorsan és fájdalommentesen tüntethetők el a test különböző tájékairól a lerakódott zsírsejtek.

zsírleszívás
zsírleszívás ár

Az eljárás menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

A műtét előtt orvosunk meghallgatja az Ön elképzeléseit, és egy alapos vizsgálatot is elvégez, majd ez alapján javaslatot tesz a korrekció módjára.

Az eljárást megelőző napokban teljes laborvizsgálatra is sor kerül: sebészetünkön a lehető legnagyobb biztonságban végezzük el a kozmetikai műtéteket, a Lóderer Plasztikai Sebészeten szakértő kezekben van.

A végeredmény: Megszabadítjuk Önt a hosszú évek alatt felszaporodott úszógumitól és zsírpárnáktól.

Úgy gondolja zsírleszívásra lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

A zsírleszívás technikája

Az eljárás elve, hogy a zsírsejtek száma nem változik életünk során csak azok mérete. Zsírszívás során zsírsejteket roncsolunk el, a felszabaduló anyagot pedig szívó rendszerrel eltávolítjuk. Ezzel csökkentjük a zsírsejtek számát, a megmaradó sejtek pedig egy bizonyos határon túl nem tudnak tovább növekedni.

A cél, hogy a bőr alatt elhelyezkedő zsírszövet mennyiségét és vastagságát csökkentsük. A beavatkozás látványossága azon is múlik, hogy az adott régióban a bőr milyen rugalmassággal rendelkezik, az alatta lévő térfogatcsökkentéshez hogyan tud alkalmazkodni. Bizonyos esetekben ez egy hosszabb, akár több hónapot is igénylő folyamat lehet.

zsírleszívás technikája
gyógyulás zsírleszívás után

Gyógyulás zsírleszívás után

A beavatkozás után csupán egy napot kell klinikánkon eltöltenie, ahol barátságos környezetben ébredezhet a műtét után.

A műtétet követően két hétig nem szabad megerőltető fizikai munkát végezni, emelni, ebben az időszakban a regenerálódásra kell koncentrálni. Mikor távozik a kórházból további hasznos tanácsokkal látják el Önt, valamint az első kontrollvizsgálat időpontját is egyeztetik Önnel munkatársaink.

6 héten keresztül érdemes kompressziós ruházatot hordani: viselésével várhatóan előbb elérhető a tervezett végeredmény.

A Lóderer Plasztikai Sebészeten sok éves tapasztalattal és magasfokú hozzáértéssel, a legmodernebb körülmények között végezzük el a zsírleszívást: kérjen időpontot első konzultációra!

Zsírleszívás Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen fogyasztó műtéteket végeznek a Lóderer Klinikán?

A zsírleszívás leginkább csak az esztétikai szempontból zavaró zsírpárnák eltávolítására alkalmas. A túlzott, egészségügyileg is komoly problémát jelentő elhízást gyomor bypass, gyomorszűkítő vagy gyomorgyűrű műtéttel orvosoljuk. A személyes konzultáció és vizsgálatok során tudjuk meghatározni, hogy az adott páciensnek mely módszer lenne a leghatékonyabb.

Csak budapesti rendelővel rendelkezik a plasztikai sebészet?

Balatonfüreden is van rendelőnk, itt azonban csak a kozultációra és műtéti beavatkozást nem igénylő eljárások elvégzésére van lehetőség, például ajakjfeltöltés.

Mi szükséges a műtétek elvégzéséhez?

Pácienseinknek minden műtét előtt szükséges részt vennie egy személyes konzultáción. Ennek során ugyanis orvosunk megvizsgálhatja az Ön testi adottságait, ami alapján meg tudja határozni az eljárás pontos módszerét. Ekkor pácienseink is feltehetik a kérdéseiket és megtudhatják, hogy milyen eredményre számíthatnak a beavatkozás után.

Ezen kívül gyakran egy teljes körű laborvizsgálatra, valamint a nagyobb műtétek előtt EKG vizsgálatra, esetleg ultrahangra is szükség lehet. A kockázatok kizárása érdekében ezek nélkül nem végezhetjük el az adott beavatkozást.

Mennyire fájdalmasak a műtétek?

A Lóderer Plasztikai Sebészeten kizárólag szakképzett orvosok dolgoznak modern orvostechnológiai eszközökkel. Ezeknek és a modern plasztikai módszereknek köszönhetően műtéteink fájdalommentesek. Egyes esetekben előfordulhatnak kisebb kellemetlenségek, mint például az érzéstelenítő injekció, de fájdalommal nem kell számolniuk pácienseinknek.