Zsírleszívás

A zsírleszívás a testen lerakódott zsírpárnák eltüntetésére alkalmas kozmetikai sebészeti eljárás. A Lóderer Plasztikai Sebészeten modern és biztonságos technikával végezzük el a beavatkozást: jelentkezzen be első konzultációra!

Mikor alkalmazható a zsírleszívás?

A makacs zsírpárnák eltávolítására gyakran a kitartó sportolás és a diétázás sem elegendő. A has, comb, derék, toka, illetve felkar területeim lerakódott zsírsejtektől nehéz természetes úton megszabadulni. Zsírleszívással gyorsan és fájdalommentesen tüntethetők el a test különböző tájékairól a lerakódott zsírsejtek.

Zsírleszívás a Lóderer Plasztikai Sebészeten
Zsírleszívás Dr.Lóderer

Zsírleszívás menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

A műtét előtt orvosunk meghallgatja az Ön elképzeléseit, és egy alapos vizsgálatot is elvégez, majd ez alapján javaslatot tesz a korrekció módjára.

Az eljárást megelőző napokban teljes laborvizsgálatra is sor kerül: sebészetünkön a lehető legnagyobb biztonságban végezzük el a kozmetikai műtéteket, a Lóderer Plasztikai Sebészeten szakértő kezekben van.

A végederedmény garantált: Megszabadítjuk Önt a hosszú évek alatt felszaporodott úszógumitól és zsírpárnáktól.

Úgy gondolja zsírleszívásra lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

A zsírleszívás technikája

Az eljárás elve, hogy a zsírsejtek száma nem változik életünk során csak azok mérete. Zsírszívás során zsírsejteket roncsolunk el, a felszabaduló anyagot pedig szívó rendszerrel eltávolítjuk. Ezzel csökkentjük a zsírsejtek számát, a megmaradó sejtek pedig egy bizonyos határon túl nem tudnak tovább növekedni.

A cél, hogy a bőr alatt elhelyezkedő zsírszövet mennyiségét és vastagságát csökkentsük. A beavatkozás látványossága azon is múlik, hogy az adott régióban a bőr milyen rugalmassággal rendelkezik, az alatta lévő térfogatcsökkentéshez hogyan tud alkalmazkodni. Bizonyos esetekben ez egy hosszabb, akár több hónapot is igénylő folyamat lehet.

zsírleszívás technikája
gyógyulás zsírleszívás után

Gyógyulás zsírleszívás után

A beavatkozás után csupán egy napot kell klinikánkon eltöltenie, ahol barátságos környezetben ébredezhet a műtét után.

A műtétet követően két hétig nem szabad megerőltető fizikai munkát végezni, emelni, ebben az időszakban a regenerálódásra kell koncentrálni. Mikor távozik a kórházból további hasznos tanácsokkal látják Önt el orvosaink, valamint az első kontrollvizsgálat időpontját is leegyeztetik Önnel munkatársaink.

6 héten keresztül érdemes kompressziós ruházatot hordani: viselésével várhatóan előbb elérhető a tervezett végeredmény.

A Lóderer Plasztikai Sebészeten sok éves tapasztalattal és magasfokú hozzáértéssel, a legmodernebb körülmények között végezzük el a zsírleszívást: kérjen időpontot első konzultációra!