Arcfeltöltés saját zsírral

Az idő múlásával bőrünk rugalmassága csökken, és petyhüdtté válhat. A változás mindenkinél az arcon a legszembetűnőbb, hiszen azt nem fedi ruhanemű. A ráncok megjelenése és a beesett arc látszólag évekkel megöregít. Megoldást jelenthet erre az arcfeltöltés saját zsírral. Kérjen időpontot klinikánkra!

Arcfeltöltés saját zsírral: mikor indokolt?

A kor csak egy azon okok közül, amelyek hozzájárulnak a bőr megereszkedéséhez, öregedéséhez. A káros napsugárzás (UVA, UVB) szintén nyomot hagy a bőrön, főleg ha évekig nem védekezünk kellőképpen fényvédővel.

Amikor az arcbőr megereszkedése még nem olyan mértékű, hogy az sebészeti beavatkozást igényeljen, azonban esztétikailag már zavaró, az arcfeltöltés jelenthet megoldást. Az eljárás kisimultabbá teszi az arcbőrt, esztétikus teltséget kölcsönöz annak. Az arcfeltöltés saját zsírral különösen azoknak ajánlott, akik szeretnék elkerülni a mesterséges anyagokat.

karplasztika

Úgy gondolja arcfeltöltő műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

arcfeltöltés saját zsírral

Előkészületek

A beavatakozás előtt mindenképpen szükséges részt vennie egy személyes konzultáción, aminek során orvosunk megvizsgálja Önt. Ekkor átbeszélhetik a problémát, az igényeket, felteheti kérdéseit, valamint orvosunk azt is megmutatja, milyen eredményre számíthat az eljárás után.

Amennyiben a konzultáció után Ön a beavatkozás mellett dönt, részt kell vennie egy teljes körű labor- , valamint EKG vizsgálaton. Erre azért van szükség, hogy kiszűrjünk bizonyos kockázati tényezőket, hogy az eljárás minél biztonságosabb legyen. Amennyiben a vizsgálat során mindent rendben találunk, időpontot egyeztetünk a beavatkozás elvégzésére.

Arcfeltöltés saját zsírral: hogyan történik a beavatkozás?

A saját zsírral való feltöltés során a zsírszöveteket szakorvosunk egy másik testrészről szívja le, igény esetén a problémásabb területekről (pl. has vagy comb). Ezt követően a leszívott ép zsírszöveteket előkészítjük és az arc különböző területeibe fecskendezzük. Ez az egyik legtermészetesebb módja a ráncfeltöltésnek, arcfiatalításnak.

Az arcfeltöltést általában helyi érzéstelenítésben végezzük, így teljesen fájdalommentes az eljárás. Közvetlenül a beavatkozás után úgy tűnhet, hogy az arcot túltöltöttük, azonban erre azért van szükség, mert a befecskendezett zsír egy része pár hét alatt felszívódik. A tökéletes eredményért ezért a kelleténél több zsírszövetet szükséges injektálnunk.

arcfeltöltés saját zsírral árak
arcfeltöltés saját zsírral

Gyógyulás és regenerálódás

Amennyiben az eljárást nem altatásban végezzük, pár óra megfigyelés után haza is engedjük, és visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. A beavatkozás után kisebb bevérzések előfordulhatnak, de ez teljesen normális és napokon, maximum három héten belül magától elmúlik. A plasztikai sebész által meghatározott időpontban vissza kell jönnie egy kontrollvizsgálatra.

Arcfeltöltés saját zsírral – Gy.I.K.

Mennyire tartós az eredmény?

A saját zsírral való arcfeltöltés eredménye azonnal látszik, és megmarad akár hosszú évekig is. Természetesen az eljárás szükség szerint később többször is megismételhető.

Arcfeltöltés saját zsírral árak: mennyibe kerül a beavatkozás?

A Lóderer Plasztikai Sebészeten minden páciensünk esetén egyedi árat szabunk, hiszen a beavatkozás módja több tényezőtől is függ. Az arcfeltöltés esetén például számítanak arca adottságai, hogy honnan szívjuk le a zsírszövetet, valamint, hogy mennyi zsírra van szüksége az eljáráshoz. Pontos árat minden esetben csak a személyes konzultáció során tudunk meghatározni.

Milyen töltőanyagok léteznek?

A saját zsírral való feltöltés mellett népszerű a hyaluronsavas ráncfeltöltés, valamint a botox is, aminek során botolinum toxint fecskendezünk be, amely akadályozza a ráncokért felelős izmok működését.

Hol van lehetőség a laborvizsgálatra?

A teljes körű labor vizsgálatra háziorvosa tud beutalót adni, de az ország számos magánegészségügyi laborjában is elvégzik, ahova beutaló nélkül jelentkezhet.