Alsó szemhéjplasztika

Az idő múlásával bőrünk öregedni kezd, rugalmatlanná válik. Ez leggyakrabban a szem környékét érinti először, ráncok és megereszkedett szemhéjak formájában. Az alsó szemhéjplasztika hozzájárul a fiatalosabb megjelenéshez. Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Alsó szemhéjplasztika: mikor van rá szükség?

Az életkor előrehaladtával csökken bőrünk kollagén- és víztartalma, ez pedig a bőr megereszkedéséhez, rugalmatlanságához vezet. Az öregedés jelei gyakran a szemek környékén jelennek meg először, amire megoldást a szemhéjplasztika jelenthet. A fáradtnak tűnő, táskás szemek azonban nem minden esetben az öregedésnek tulajdoníthatók.

Bizonyos esetekben – például a géneknek köszönhetően – már fiatal korban is problémát jelenthetnek esztétikailag. Az alsó szemhéjplasztika által azonban remekül korrigálható a probléma.

Alsó szemhéjplasztika műtét nagy szakértelemmel, nyugodt környezetben: jelentkezzen be első konzultációra!

alsó szemhéjplasztika

Úgy gondolja alsó szemhéjplasztikai műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

alsó szemhéjplasztika

Alsó szemhéjplasztika menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Minden műtétünket egy személyes konzultáció előzi meg, így az alsó szemhéjplasztika előtt is szükség van erre. Ennek alkalmával orvosunk megvizsgálja Önt, hogy megállapítsa a beavatkozás pontos módját és menetét. Emellett megmutatja, hogy a műtét után milyen eredményekre számíthat, Ön pedig felteheti a beavatkozással kapcsolatos kérdéseit.

A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végezzük, kb 40-45 percet vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. A felesleges, megereszkedett bőrrészt egy apró bemetszéssel távolítjuk el. A sebet varrattal zárjuk. Mivel altatásra nem kerül sor, a műtét után – rövid megfigyelést követően – távozhat klinikánkról.

Gyógyulás a műtét után

A műtét után egyes tevékenységeket végezni tilos. Ilyen például a sminkelés, megerőltető fizikai tevékenységek, sport, szauna és szolárium. Szakorvosunk a beavatkozás után pontos és részletes tájékoztatást ad a gyógyuláshoz szükséges tudnivalókról. 3-4 nap után már ismét munkába állhat, amennyiben ez nem jár kényelmetlenséggel és nem nehéz fizikai munkáról van szó.

A műtét utáni napokban a szem környéke beduzzadhat, és véraláfutásossá válhat, ez azonban természetes és magától elmúlik. Hűtéssel és pihentetéssel gyorsítható a folyamat. Komolyabb fájdalom pácienseink visszajelzései alapján nem észlelhető a műtétet követő időszakban.

A teljes gyógyuláshoz kb. 5-6 hónap szükséges, de már 3-4 hét után is látványos lesz a beavatkozás eredménye. Előre egyeztetett időpontban a műtétet követően varratszedésre és kontrollra vissza kell jönnie.

alsó szemhéjplasztika

Alsó szemhéjplasztika: miért érdemes klinikánkat választania?

Fájdalommentes eljárások

A Lóderer Plasztikai Sebészeten több éves tapasztalattal rendelkező, magas szaktudású plasztikai sebészek végzik a beavatkozásokat. Sebészeink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt és a legmodernebb módszerekkel és orvostechnológiával dolgoznak. Mindennek köszönhetően a klinikánkon végzett műtétek mind fájdalommentesek.

Nyugodt környezet

Bármilyen beavatkozásra is van szükség, tudjuk mennyire fontos a diszkréció. Pácienseinknek nyugodt környezetet teremtünk mind a konzultáció, mind pedig a műtét során. Biztosítjuk, hogy egy altatásban végzett beavatkozás után is nyugodt környezetben tölthesse az éjszakát klinikánkon.

Számos típusú plasztikai műtétet végzünk

A Lóderer Plasztikai Sebészeten az egészen kicsi rutinbeavatkozásoktól kezdve a komolyabb műtétekig számos operációt végzünk. Klinikánkon elérhető ajak- és ráncfeltöltés, mellplasztika, valamint a kóros elhízásra megoldást jelentő beavatkozások, mint pl. gyomor bypass, gyomorgyűrű vagy gyomorszűkítő műtét.

Országosan két helyszín

Budapesti klinikánk mellett pácienseinknek Balatonfüreden is van lehetőségük bizonyos szolgáltatásainkat igénybe venni. Ilyen a konzultáció, valamint a kisebb beavatkozások, amelyhez nincs szükség műtéti eljárása.