Hyaluronsavas orrkorrekció

Hyaluronsavas orrkorrekció a Lóderer Plasztikai Sebészeten: nyugodt környezet, fájdalommentes, profi ellátás, modern technológiák. Jelentkezzen be személyes konzultációra még ma!

Mi az a hyaluronsavas orrkorrekció?

A hyaluronsavas orrkorrekció egy olyan orrformázási módszer, amely során nem szükséges sebészeti beavatkozást végeznünk. Ezzel a módszerrel nem kell kés alá feküdnie, orrát anélkül is korrigálni tudjuk. A megfelelő részeken egy kanül segítségével befecskendezzük a hyaluronsav tartalmú töltőanyagot, amely egyenletesebb orrvonalat és így harmonikusabb arcvonásokat biztosíthat az Ön számára.

hyaluronsavas orrkorrekció

Úgy gondolja hyaluronsavas orrkorrekcióra lenne szüksége?

Kérjen időpontot konzultációra!

orrkorrekció

Hyaluronsavas orrkorrekció: milyen esetben javasolt?

Ezt az orrformázási módszert akkor javasoljuk, ha orra közel tökéletes, azonban minimális korrekció szükséges ahhoz, hogy teljesen elégedett legyen. A hyaluronsavval korrigálható az orron lévő görbület, ezáltal egyenessé válhat az orrvonal, kevésbé lesznek éles, szögletes, csontos vonalai.

Orrkorrekció műtét nélkül: a hyaluronsavas orrkorrekció előnyei

Az ily módon történő orrkorrekció egyik legnagyobb előnye, hogy már maga a módszer is teljesen fájdalommentes, és a korrekciót követő napokban sem jelentkezik fájdalom. Ez a beavatkozás az egyik leggyorsabb mind közül, körülbelül 20-30 percet vesz igénybe, hiszen csupán néhány tűszúrás és már készen is van. Klinikánkról a művelet elvégzése után azonnal távozhat és mivel sebészeti beavatkozásra nincs szükség, így gyógyulási, felépülési idővel sem kell számolni. Az orrkorrekció után Ön azonnal visszatérhet mindennapi, normál életviteléhez, teendőihez.

Egyetlen hátránya, hogy mivel az orrformázás hyaluronsavval történik, amely egy természetes módon felszívódó molekula, az eljárást ½-1 évente érdemes megismételni. Ezzel a módszerrel ugyanis nem tart örökké az eredmény.

Gy.I.K.

Hyaluronsavas orrplasztika árak

Klinikánkon az árakat mindig egyénre szabjuk, hiszen több tényezőtől is függhetnek. Ilyenek például az Ön igényei, adottságai. A hyaluronsavas orrkorrekció esetében számít például, hogy milyen szintű változtatást szükséges elvégeznünk az orrán, és ehhez milyen mennyiségű hyaluronsavat kell befecskendeznünk.

Milyen beavatkozásokra van lehetőség a klinikán?

A Lóderer Plasztikai Sebészeten számos plasztikai műtétet hajtunk végre, legyen az egészségügyi okokból vagy esztétikai céllal igényelt. Önnek lehetősége van a kisebb területeket érintő beavatkozásokra, mint ajakfeltöltés, vagy szemhéjplasztika, valamint a nagyobbakra is az intimplasztikától kezdve a hasplasztikán át egészen a gyomor bypass műtétig.

Lehetséges kockázatok

A hyaluronsavas orrkorrekció kockázata általában minimális, kis mértékű bevérzés, bőrpír előfordulhat, amelyek napok alatt gyógyulnak, további teendőt nem igényelnek. Gyulladás extrém ritkán alakul ki, amikor a páciens bőrén lévő kórokozó, az alapos fertőtlenítés ellenére gyulladást okoz a beavatkozás helyén. Ilyenkor szükség lehet antibiotikum kezelésre, nagyon ritkán további beavatkozásra. Minden más műtétnél is csak minimális esély van a komplikációkra és kockázatokra, hiszen klinikánkon modern technológiával dolgozunk.

Orrkorrekció TB-re

A TB olyan beavatkozásokat támogat, amelyeket az életminőség javítása, egészségügyi károk megelőzése érdekében orvos javasol. Az e célból elvégzett orrplasztikai műtétek költségeit, mint például az orrsövényferdülés éppen ezért átvállalja a NEAK. A hyaluronsavas orrkorrekció azonban szinte minden esetben csupán esztétikai célból igényelt beavatkozás, így ezt TB alapon nem is lehet elvégeztetni.

Miért van szükség az előzetes konzultációra?

Ha Önben felmerül bármely plasztikai műtétre az igény, szükséges eljönnie a Lóderer Plasztikai Sebészetre személyes konzultációra. Erre azért van szükség, mert lehetőséget biztosít szakorvosunknak arra, hogy megvizsgálja Önt és felállíthasson egy teljes eljárási és kezelési tervet. Emellett a konzultáció során Ön felteheti kérdéseit és részletesebb rálátást kap az eljárás pontos menetéről és a várható végeredményről.

Milyen helyszíneken van lehetőség a műtétekre?

Plasztikai beavatkozásainkat budapesti klinikánkon vagy a balatonfüredi rendelőnkben végezzük, így konzultációra is Önnek mindkét helyszínen lehetősége van.