Intimplasztika

Intimplasztika a Lóderer Plasztikai Sebészeten: kiváló orvosok, nyugodt környezet, modern és fájdalommentes sebészeti eljárások. Kérjen időpontot első konzultációra!

Mit jelent az intimplasztika?

Az intimplasztika több plasztikai sebészeti beavatkozás együttes elnevezése, amiket általában esztétikai, de sokszor egészségügyi szempontból végzünk el. Az intimplasztika többnyire az alábbi három műtétet foglalja magába:

Kisajak plasztika: a megnyúlt, sportoláskor és üléskor akár fájdalommal is járó kisajkak korrekciója

Hüvelyplasztika: a hüvelyfal feszesítése műtéti úton

Szeméremdomb plasztika: a beavatkozás célja a szeméremdomb méretének csökkentése vagy akár fiatalos megjelenésének visszaállítása, esztétikai korrekciója

Intim plasztika Lóderer

Intimplasztika 20 év tapasztalattal:

Válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet!

intim plasztika

Intimplasztika menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Az intimplasztikai műtét előtt minden esetben egy személyes konzultáción megvizsgálja Önt orvosunk. Ekkor felvázolja a kezelési tervet: milyen módszerrel milyen végeredmény várható, valamint a gyógyulás menetéről, idejéről is tájékoztatást kap.

A műtét, a szükséges beavatkozások számától és típusától függően 0,5-1 órát vesz igénybe. Kisajak plasztikát követően rövid megfigyelés után távozhat otthonába. Amennyiben a beavatkozás altatásban történt, úgy másnap reggel tudjuk Önt haza bocsájtani.

Műtét után 

A műtétet követően két hétig tilos emelést vagy megerőltető sporttevékenységet végezni, azonban három-négy hét elteltével már megengedett az enyhe fizikai aktivitás.

A műtét után három hétig tilos a sebet áztatni. Fontos a területet tisztán és szárazon tartani. Ennek érdekében ajánlott olyan alsóneműt viselni, amely jól szellőzik és kényelmes.

Ezen kívül az orvosainkkal előre egyeztetett kontrollvizsgálatokon kell megjelennie, ahol ellenőrizzük a gyógyulási folyamatot.

Miért válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet?

Tudjuk, hogy az intim területeket érintő esztétikai és egészségügyi problémák különösen megnehezíthetik az élet számos területét fizikailag és lelkileg egyaránt. A Lóderer Plasztikai Sebészeten számíthat szakorvosaink diszkréciójára, akik mind a konzultáció, mind a műtét során nyugodt környezetet biztosítanak az Ön számára.

A Lóderer Plasztikai Sebészeten emellett számos más népszerű plasztikai műtétet is végzünk az ajakfeltöltéstől kezdve a gyomor bypass műtétig.

Az intimplasztika lehetséges kockázatai és kényelmetlenségei

Az intimplasztika általában nem jár együtt komolyabb komplikációkkal vagy szövődmények kialakulásával. Amennyiben jelentős volt a műtét előtti aszimmetria, abból valamennyi visszamaradhat a műtétet követően is. Az egyéb felmerülő, általában kisebb komplikációk könnyedén kezelhetők. Kényelmetlenséget okozhat a műtét utáni néhány napban például gyulladás, duzzanat vagy fájdalom. Ezekre antibiotikum és hagyományos fájdalomcsillapító nyújthat megoldást.

Gy.I.K.

Mennyibe kerül az intimplasztika?

A plasztikai műtétek ára mindig egyénre szabott, mert függ a testrészek adottságaitól és az eljárás típusától. Pontos árat a személyes konzultáció után tudunk meghatározni.

Hogyan zajlik a konzultáció és mennyi időt vesz igénybe?

A személyes konzultáció során szakorvosaink felmérik a problémát, Önnek pedig lehetősége van arra, hogy megossza elképzeléseit, és feltegye kérdéseit. Ezután ismertetjük az eljárás pontos menetét, a műtét előtti és utáni teendőket és fontos tudnivalókat. Végül amennyiben az Ön részéről is rendben van, egyeztetjük a műtét időpontját.