Intimplasztika

Intimplasztika a Lóderer Plasztikai Sebészeten: kiváló orvosok, nyugodt környezet, modern és fájdalommentes sebészeti eljárások. Kérjen időpontot első konzultációra!

Mit jelent az intimplasztika?

Az intimplasztika több plasztikai sebészeti beavatkozás együttes elnevezése. Általában az alábbi három műtétet foglalja magába:

Kisajak plasztika: a megnyúlt, sportoláskor és üléskor akár fájdalommal is járó kisajkak korrekciója

Hüvelyplasztika: a hüvelyfal feszesítése műtéti úton

Szeméremdomb plasztika: a beavatkozás célja a szeméremdomb méretének csökkentése

Intim plasztika Lóderer

Intimplasztika 20 év tapasztalattal:

Válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet!

Intimplasztikai beavatkozások Dr.Lóderer Zoltán

Intimplasztika menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Az intimplasztikai műtét előtt minden esetben egy személyes konzultáción megvizsgálja Önt orvosunk. Ekkor felvázolja Önnek a kezelési tervet: milyen módszerrel milyen végeredmény várható, valamint a gyógyulás menetéről, idejéről is tájékoztatást kap. A műtétre a legjobb időpont a menstruációt követő harmadik-ötödik nap: ennek oka, hogy a következő cikluskezdésre a sebek be is gyógyulnak, így nem fog kellemetlenséget okozni a gyógyulás.

A műtét előtt néhány nappal egy laborvizsgálaton kell részt vennie, hogy meggyőződjünk általános egészségügyi állapotáról. Ha mindent rendben találunk, akkor el lehet végezni a műtétet, ami a beavatkozások számától és típusától függően 0,5-1 órát vesz igénybe.

Kisajak plasztikát követően rövid megfigyelés után távozhat otthonába. Amennyiben a beavatkozás altatásban történt, akkor másnap reggel tudjuk Önt haza bocsájtani.

Két hétig tilos emelést, megerőltető sporttevékenységet végezni, azonban három-négy hét elteltével már megengedett az enyhe fizikai aktivitás. Ezen kívül csak az orvosainkkal előre egyeztetett kontrollvizsgálatokon kell megjelennie, ahol ellenőrizzük a gyógyulási folyamatot.