Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés a Lóderer Plasztikai Sebészeten profi szakorvosok által. Ha arcbőre rugalmatlanná vált és a csökkent hidratáltság következtében ráncok alakultak ki rajta, a ráncfeltöltés jelenthet megoldást. Jelentkezzen be személyes konzultációra!

Mi a hyaluronsav?

A ráncfeltöltés többféle anyaggal is történhet. Ezek közül az egyik leggyakoribb, legnépszerűbb és legbiztonságosabb a hyaluronsav. A hyaluronsav egy olyan anyag, ami az emberi testben természetesen is megtalálható. Magas vízmegkötő tulajdonságának köszönhetjük bőrünk feszességét és rugalmasságát. Ezen kívül számos más biológiai funkcióval is rendelkezik, például az ízületi porcok csúszásához, terhelhetőségéhez is hozzájárul.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés menete

Az eljáráshoz nem szükséges műtéti beavatkozás, így mind az előkészületek, mind a regenerálódás gyors és egyszerű. Elsődlegesen azonban szükséges részt vennie egy személyes konzultáción. Ennek során szakorvosunkkal átbeszélheti elvárásait, illetve megismerheti az eljárás részleteit. Emellett pedig orvosunk megmutatja, milyen eredményre számíthat.

A beavatkozás rövid időt vesz igénybe, kb 10-20 percet attól függően, hogy arcának mely részeit szükséges kezelni. Orvosunk a beavatkozás során egy vékony tűvel fecskendezi az anyagot a megfelelő területekre. Mivel nem műtét beavatkozásról van szó, a ráncfeltöltés után Ön azonnal visszatérhet mindennapi, normál életviteléhez, teendőihez és felépülési, gyógyulási idővel sem kell számolnia.

hyaluronsavas ráncfeltöltés

Jelentkezzen be hyaluronsavas ráncfeltöltő műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

ráncfeltöltés hyaluronsavval

Hyaluronsavas ráncfeltöltés tartóssága

Ennek a beavatkozásnak az eredménye több tényezőtől is függ, ilyenek a páciens életkora, életmódja vagy bőrtípusa. A hyaluronsavas ráncfeltöltés általában körülbelül 0.5-1 évig látványos. Ezután a szervezet elkezdi lebontani a befecskendezett anyagot, de az eljárás ebben az esetben gond nélkül megismételhető. A hyaluronsavas ráncfeltöltés tehát nem szól örökre, de bármikor újra elvégezhető. Nem szükséges megvárni, míg teljesen eltűnik a hatása. A páciensek akkor is visszatérhetnek, ha minimálisan is észlelik a múló eredményt.

Miért válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet?

Széles szolgáltatási lista

Sebészetünkön számos típusú beavatkozást végzünk, többek között különböző mellműtéteket, intimplasztikai beavatkozást, orrműtétet vagy gyomor bypass műtétet is. Akár esztétikai, akár egészségügyi gondokat okoz adott testrészének állapota, forduljon bizalommal sebészetünkhöz!

Modern orvostechnológia és környezet

Számunkra nagyon fontos, hogy Ön a legkiválóbb ellátásban részesüljön. Éppen ezért minden plasztikai beavatkozásunk során biztosítjuk Önnek a nyugodt, bizalmas környezetet. Ezen kívül pedig modern orvostechnológiával dolgozunk, aminek köszönhetően beavatkozásaink fájdalommentesek és ami a legfontosabb, olyan eredménnyel zárulnak, amellyel Ön elégedett lehet.

ráncfeltöltés hyaluronsavval
hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ár

A Lóderer Plasztikai Sebészeten árainkat személyre szabottan határozzuk meg, hiszen minden páciensünk különböző testi adottságokkal rendelkezik. Személyenként eltérnek a bőrtípusok és a ráncok mértéke. Pontos árat ezért csak a személyes konzultáció után tudunk meghatározni, hiszen akkor látjuk, hogy mely részeket és milyen mértékben kell feltölteni.

Gy.I.K

Milyen műtét végezhető el TB alapon?

A NEAK kizárólag olyan beavatkozásokat támogat, amelyek valamilyen egészségügyi károsodást előznek meg, vagy az életminőség jelentős javulásához járulnak hozzá. Ehhez orvos általi javaslatra is szükség van. Ebből adódóan a hyaluronsavas ráncfeltöltés nem tartozik a TB támogatással kérhető beavatkozások közé.

Csak Budapesten van lehetőség műtétre?

A beavatkozásokat Budapesten vagy Balatonfüreden tudjuk elvégezni, konzultációra is mindkét helyszínen van lehetőség.