Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés a Lóderer Plasztikai Sebészeten profi szakorvosok által. Ha arcbőre rugalmatlanná vált és a csökkent hidratáltság következtében ráncok alakultak ki rajta, a ráncfeltöltés jelenthet megoldást. Jelentkezzen be személyes konzultációra!

Mi a hyaluronsav?

A ráncfeltöltés többféle anyaggal is történhet. Ezek közül az egyik leggyakoribb, legnépszerűbb és legbiztonságosabb a hyaluronsav. A hyaluronsav egy olyan anyag, ami az emberi testben természetesen is megtalálható. Magas vízmegkötő tulajdonságának köszönhetjük bőrünk feszességét és rugalmasságát. Ezen kívül számos más biológiai funkcióval is rendelkezik, például az ízületi porcok csúszásához, terhelhetőségéhez is hozzájárul.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés menete

A hialuronsavas ráncfeltöltés nem igényel műtéti beavatkozást, így mind az előkészületek, mind a regenerálódás gyors és egyszerű. Elsődlegesen azonban szükséges részt vennie egy személyes konzultáción. Ennek során szakorvosunkkal megbeszélheti elvárásait, illetve megismerheti a kezelés részleteit. Emellett pedig orvosunk megmutatja, milyen eredményre számíthat.

A beavatkozás rövid időt vesz igénybe, kb 10-20 percet attól függően, hogy arcának mely részeit szükséges kezelni. Orvosunk a beavatkozás során egy vékony tűvel fecskendezi az anyagot a megfelelő területekre. A helyi érzéstelenítésnek köszönhetően a hyaluronsavas ráncfeltöltés szinte teljes mértékben fájdalommentes.

Mivel nem műtéti beavatkozásról van szó, a ráncfeltöltés után Ön azonnal visszatérhet mindennapi, normál életviteléhez, teendőihez és felépülési, gyógyulási idővel sem kell számolnia.

hyaluronsavas ráncfeltöltés

Jelentkezzen be hyaluronsavas ráncfeltöltő műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés tartóssága

Ennek a beavatkozásnak az eredménye több tényezőtől is függ, ilyenek a páciens életkora, életmódja vagy bőrtípusa. A hyaluronsavas ráncfeltöltés általában körülbelül 0.5-1 évig látványos. Eközben a szervezet elkezdi lebontani a befecskendezett anyagot, de az eljárás ebben az esetben gond nélkül megismételhető. A hyaluronsavas ráncfeltöltés tehát nem szól örökre, de bármikor újra elvégezhető. Nem szükséges megvárni, míg teljesen eltűnik a hatása. A páciensek akkor is visszatérhetnek, ha minimálisan is észlelik a múló eredményt.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ár

A Lóderer Plasztikai Sebészeten árainkat személyre szabottan határozzuk meg, hiszen minden páciensünk különböző testi adottságokkal rendelkezik. Személyenként eltérnek a bőrtípusok és a ráncok mértéke. Pontos árat ezért csak a személyes konzultáció után tudunk meghatározni, hiszen akkor látjuk, hogy mely részeket és milyen mértékben kell feltölteni.

Ráncfeltöltés hyaluronsavval – Miért válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet?

Széles szolgáltatási lista

Sebészetünkön számos típusú beavatkozást végzünk, többek között különböző mellműtéteket, intimplasztikai beavatkozást, orrműtétet vagy gyomor bypass műtétet is. Akár esztétikai, akár egészségügyi gondokat okoz adott testrészének állapota, forduljon bizalommal sebészetünkhöz!

Modern orvostechnológia, nyugodt környezet

Számunkra nagyon fontos, hogy Ön a legkiválóbb ellátásban részesüljön. Éppen ezért minden plasztikai beavatkozásunk során biztosítjuk Önnek a nyugodt, bizalmas környezetet. Ezen kívül pedig modern orvostechnológiával dolgozunk, aminek köszönhetően beavatkozásaink fájdalommentesek és ami a legfontosabb, olyan eredménnyel zárulnak, amellyel Ön elégedett lehet.

 

ráncfeltöltés hyaluronsavval
ráncfeltöltés hyaluronsavval

Alaposság és hatékony kommunikáció

Mi a leggyorsabb rutin beavatkozásokat sem vesszük félvállról. Ügyelünk arra, hogy bármilyen műtétre is jelentkezik be, minden páciensünknek részletes tájékoztatást nyújtunk a konzultáció során, probléma vagy kérdés esetén pedig utána is állunk rendelkezésükre. Minden esetben átbeszéljük, az Ön elvárásait, igényeit és alapos tájékoztatást nyújtunk az adott beavatkozás kapcsán.

Fájdalommentes eljárások

Klinikánkon minden műtét és beavatkozás fájdalommentes. Ez profi szakorvosaink szaktudásának, tapasztalatának és a modern orvostechnológiai eszközöknek köszönhető, amelyeket sebészeink használnak. Nagyobb műtéteket altatásban, míg kisebbeket helyi érzéstelenítéssel végzünk. A beavatkozások után esetlegesen jelentkező fájdalom pedig természetes és egyszerű fájdalomcsillapítóval enyhíthető, megszüntethető.

Gy.I.K

Milyen kockázatokkal jár a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Ez az eljárás nem igényel sebészeti beavatkozást, így nem jár különösebb kockázattal sem. Pácienseink visszajelzése alapján az eljárás után csak minimális kellemetlenségeket, például kis mértékű véraláfutást vagy duzzanatot tapasztaltak, amelyek pár napon belül maguktól felszívódtak.

Más beavatkozásoknak, amelyeket műtéttel végzünk már lehetnek kockázatai és szövődményei, azonban erre is igen kicsi az esély. Klinikánkon a modern orvostechnológiának, szakorvosaink tudásának és az előzetes vizsgálatoknak köszönhetően ezektől sem kell tartania.

Csak Budapesten van lehetőség műtétre?

Az altatásban végzett műtéti beavatkozásokat csak Budapesten tudjuk elvégezni, azonban konzultációra és a sebészeti beavatkozást nem igénylő eljárásokra Balatonfüreden is van lehetőség. Így amennyiben ez közelebb van Önhöz, nem szükséges Budapestig utaznia, csak amikor már a beavatkozás mellett döntött.

Milyen műtét végezhető el TB alapon?

A NEAK kizárólag olyan beavatkozásokat támogat, amelyek valamilyen egészségügyi károsodást előznek meg, vagy az életminőség jelentős javulásához járulnak hozzá. Ehhez orvos általi javaslatra is szükség van. Ebből adódóan a hyaluronsavas ráncfeltöltés nem tartozik a TB támogatással kérhető beavatkozások közé.

Mikor indokolt a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és ráncok alakulhatnak ki rajta. Ugyanígy a gének is szerepet játszhatnak ebben. Habár ez egészségügyi kockázatokkal nem jár, esztétikai gondot okozhat, ami kihatással lehet az önbizalomra és a mindennapokra. Ilyenkor egy rutin arcfeltöltés orvosolhatja a problémát, aminek során egy természetes anyaggal töltjük fel, simítjuk kis a ráncokat.