Ajakfeltöltés

Telt, íves, arányos ajkak mindössze 20 perc alatt. Ajakfeltöltés kezelésünkkel a vékony, aszimmetrikus ajkak is könnyedén korrigálhatók: jelentkezzen be a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Profi és villámgyors ajakfeltöltés

Az ajkak az öregedéssel elveszíthetik régi formájukat: elvékonyodhatnak, veszítenek kontúrjukból és apró ráncok is megjelenhetnek a száj körül. De olyan is előfordulhat, hogy valaki életkortól függetlenül túl vékonynak találja ajkait – ilyenkor az ajakfeltöltés a megoldás!

A Lóderer Plasztikai sebészeten hialuronsavas ajakfeltöltést végzünk, amely korszerű módja a beavatkozásnak. A régi, elavult szilikonolajos módszert orvos csapatunk már nem alkalmazza, helyette természetes hialuronsavval végezzük az ajkak korrekcióját, formázását, volumenük növelését. A profi orvosaink által végzett ajakfeltöltés további előnye, hogy egészen természetes hatás is elérhető. Egy percig sem kell félnie a felduzzadt „kacsaszájtól”, klinikánkon az Ön elképzeléseit vesszük figyelembe az eljárásnál.

lóderer ajakfeltöltés
lóderer hialuronsavas ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Szájfeltöltés esetén nem szükséges előzetes konzultáción részt venni. Maga a beavatkozás mindössze 10-20 percet vesz igénybe, azonban előtte orvosunk meghallgatja elképzeléseit az Ön szerint tökéletes ajkakról. Ezután orvosi szemmel tájékoztatja Önt a lehetőségekről és a kezelés pontos menetéről.

Ajakfeltöltéskor egy vékony tű segítségével a vágyott eredménytől függően hialuronsavat juttat orvosunk az adott területre. A folyamat egy picit kellemetlen érzéssel jár, de a dús, telt ajkak hónapokig kárpótolni fogják.

Ajakfeltöltést szeretne?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

„Russian és Babydoll lips” szájfeltöltés: kinek ajánlott?

Ahogy például szemhéjplasztikai vagy mellnagyobbítási területeken is vannak trendek, úgy az ajakfeltöltési divatok is változnak időről időre. Az egyik legdivatosabb ajakforma napjainkban a „Russian lips” vagy magyarosan „Oroszos ajkak”, valamint a „Babydoll lips”, azaz „Szupermodell ajkak”. Gyakori, hogy a páciensek előzetesen már utánaolvasnak a lehetséges technikáknak, formáknak, és határozott elképzelésekkel érkeznek a konzultációra.

A „Russian lips” eljárással az orosz kultúrából eredő matrjoska babákéhoz hasonló, kontúros szív alakú formát lehet elérni, innen ered a technika elnevezése. A „Russian lips” sajátossága, hogy elsősorban nem telít, hanem megemeli a felső ajkakat, a kupidó íveket lehet vele hangsúlyozni. Klinikánkon mindig nyomatékosítjuk, habár ez a forma napjainkban nagyon felkapott, de nem minden arctípushoz illik (elsősorban a hosszúkás arcformához ajánlott).

A „Babydoll lips”-szel elérhető a szupermodell megjelenés: érzéki, friss és rendkívül puha ajkakat eredményez ez a feltöltési technika. A szakemberek elsősorban kerek arcformákhoz ajánlják, de természetesebb kialakítása miatt sokkal többeknek jól áll, mint a „Russian lips”. Az enyhén szív alakú forma ennél a technikánál is adott, csak sokkal naturálisabban.

Érdemes tudni, hogy a „Babydoll és Russian lips” technikáknál lassabb injektálásra van szükség, hogy a szájfeltöltés precíz és tökéletes legyen. Ha Ön is ilyen ajkakat képzel el, akkor segítünk: jelentkezzen be első konzultációra!

Ajakfeltöltés után

Az első 2-3 napban enyhe ajakduzzanat és érzékenység léphet fel. Akkor se ijedjen meg, ha kisebb bevérzéseket lát az ajkán és a száj körüli részen. Ezek természetesek, és néhány napon belül fel is szívódnak. A végső formát 7-10 napon belül érik el az ajkak: ennek a folyamatnak az oka, hogy a hyaluronsav nagyon erős vízmegkötő képességgel bír, így akár néhány hétig is eltarthat, mire ajkai kellően dúsak, puhák, de nem kacsacsőrre emlékeztető formát öltenek.

Érdemes a szájsebészeti, fogászati kezeléseket 3-4 héttel a szájfeltöltés után időzíteni, de arcot és fogat mosni már az ajakfeltöltést követő estén is szabad. A sminkeléssel, szoláriummal, szaunával és az edzéssel addig szükséges várni, amíg a bevérzések és a száj körüli duzzanat lehúzódik. Ez 3-4 nap átlagosan.

Meddig tart a szájfeltöltés hatása?

A beavatkozás után 6-10 hónap múlva az ajkak eredeti formájukra állnak vissza a hyaluronsav felszívódását követően. A betöltött anyag lebomlását gyorsítja például a rendszeres aktív sporttevékenység, a szaunázás, gőzfürdőzés, ezért 6-8 hónappal az első ajakfeltöltés után érdemes egy frissítő kezelésre is bejelentkezni sebészetünkre, ahonnan kevesebb, mint fél óra múlva újra csábító ajkakkal távozhat.

Ajakfeltöltés: ezért érdemes klinikánkat választania

Két rendelő

A Lóderer Plasztikai Sebészet nemcsak Budapesten, de Balatonfüreden is megtalálható. Utóbbi rendelőnkben konzultációkat és sebészeti beavatkozást nem igénylő eljárásokat végzünk. Így az ajakfeltöltés Budapesten és Füreden egyaránt elérhető.

Széles szolgáltatási lista

Klinikánkon számos különböző egészségügyi és esztétikai plasztikai beavatkozást végzünk a kisebb eljárásoktól, mint a ráncfeltöltés vagy orrplasztika, egészen a nagyobb műtétekig, mint a gyomorgyűrű vagy gyomorszűkítés. Számos típusú mellműtétet is végzünk (pl. mellnagyobbítás, -kisebbítés, -felvarrás stb), illetve intimplasztikai beavatkozásokra is van lehetőség.

 

lóderer ajakfeltöltés
szájfeltöltés

Modern eljárások

A Lóderer Plasztikai Sebészeten profi szakorvosaink modern orvostechnológiát alkalmaznak, ennek köszönhetően beavatkozásaink fájdalommentesek és eredményesek. Mindemellett a műtétek előtti várakozáshoz, a konzutáció alatt, a beavatkozások során, valamint a műtétek után is nyugodt környezetet biztosítunk pácienseink számára

Biztonságos beavatkozások

A legtöbb műtéti beavatkozásnak lehetnek kockázatai és utólagos szövődményei. Mi azonban minden esetben alaposan tájékoztatjuk pácienseinket, valamint a beavatkozások előtti teljes labor- és EKG vizsgálattal szűrjük ki az esetleges kockázati tényezőket. A műtétre minden páciens esetében csak akkor kerül sor, ha megbizonyosodtunk arról, hogy az biztonsággal elvégezhető.

Szájfeltöltés Gy.I.K

Ajakfeltöltés árak: mennyibe kerül egy szájfeltöltés?

A beavatkozás költségei egyénfüggők: a szájfeltöltés végső árára hatással lehet a felhasznált hyaluronsav mennyisége, az ajakfeltöltés típusa, a páciens egyedi kérései, alsó, felső vagy esetleg mindkét ajak korrigálása stb. Mi azt javasoljuk pácienseinknek, hogy találgatás helyett látogassanak el klinikánkra, ahol egy konzultáció keretében megismerhetik plasztikai sebészünket, a használt eljárásokat, sőt, a várható eredményt is megmutatjuk Önnek. Az első alkalommal a szájfeltöltés árak is kiszámításra kerülnek, amely alapján eldöntheti, hogy szeretné-e igénybevenni ezt a beavatkozást.

Milyen részei korrigálhatók az ajaknak a beavatkozással?

Az ajkak teltebbé tehetők, így például a túl vékony szájnak dússágot tudunk kölcsönözni feltöltéssel. Az ajkak szimmetriája is javítható: ha például valakinek túlságosan vékony a felső ajka, akkor megjelenésben hozzá igazítható a teltebb alsó ajakhoz. Kontúrt is adhatunk hyaluronsavval az ajkaknak, legyen szó a kupidó ívről, vagy az alsó ajkak formájáról.

Fájdalmas az ajakfeltöltés?

Szájfeltöltésnél enyhe kellemetlen érzést lehet csak tapasztalni, ami nem nevezhető fájdalomnak. Orvosaink több ezer ajakfeltöltésen vannak már túl, így nagyon profin végzik a beavatkozást, apró szúrásokon kívül (kisebb szúrás, mint például egy fogászati érzéstelenítés) a páciens semmit sem érzékel.

Mi az a hyaluronsav, amelyet szájfeltöltéskor használnak?

A fiatal és egészséges bőr rengeteg hyaluronsavat tartalmaz. Azonban az öregedéssel egyre kevesebbet termel belőle az emberi szervezet, csakúgy, mint a kollagénből, ezért a bőr ráncosodni kezd, textúrája megváltozik. A hyaluronsav szinte mágnesként köti meg a vizet a bőrben, ezért is alkalmazzák többféle bőrápolási termékben, valamint önállóan szérumként is. Használatától a bőr kisimultabb, teltebb lesz. Klinikánkon ezek miatt az előnyös tulajdonságok miatt használunk hyaluronsavat szájfeltöltésnél, valamint nem kell irritácótól tartani, hiszen az anyag természetes formában megtalálható a bőrünkben.