Ajakfeltöltés

Telt, íves, arányos ajkak mindössze 20 perc alatt. Ajakfeltöltés kezelésünkkel a vékony, aszimmetrikus ajkak is könnyedén korrigálhatók: jelentkezzen be a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Profi és villámgyors ajakfeltöltés

Az ajkak az öregedéssel elveszíthetik régi formájuk: elvékonyodhatnak, veszítenek kontúrjukból és apró ráncok is megjelenhetnek a száj körül. De olyan is előfordulhat, hogy valaki életkortól függetlenül túl vékonynak találja ajkait – ilyenkor is az ajakfeltöltés a megoldás!

A Lóderer Plasztikai sebészeten hialuronsavas ajakfeltöltést végzünk, amely korszerű módja a beavatkozásnak. A régi, elavult szilikonolajas módszert orvos csapatunk már nem alkalmazza, helyette természetes hialuronsavval végezzük az ajkak korrekcióját, volumenük növelését. A hialuronsavas ajakfeltöltés további előnye, hogy egészen természetes hatás is elérhető. Egy percig sem kell félnie a felduzzadt „kacsaszájtól”, klinikánkon az Ön elképzeléseit vesszük figyelembe az eljárásnál.

Profi és gyors ajakfeltöltés
Ajakfeltöltés Dr. Lóderer Zoltán

A hialuronsavas ajakfeltöltés menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Ajakfeltöltés esetén nem szükséges előzetes konzultáción részt venni. Maga a beavatkozás mindössze 15-20 perc, azonban előtte orvosunk meghallgatja elképzeléseit az Ön szerint tökéletes ajakról. Ezután orvosi szemmel tájékoztatja Önt a lehetőségekről és a kezelés pontos menetéről.

Ajakfeltöltéskor egy vékony tű segítségével a vágyott eredménytől függően hialuronsavat juttat orvosunk az adott területre. A folyamat egy picit kellemetlen érzéssel jár, de a dús, telt ajkak hónapokig kárpótolni fogják cserébe.

Ajakfeltöltést szeretne?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

Ajakfeltöltés a Lóderer Plasztikai Sebészeten

A hialuronsavas ajakfeltöltés után

Az első 2-3 napban enyhe ajakduzzanat és érzékenység léphet fel. Akkor se ijedjen meg, ha kisebb bevérzéseket lát az ajkán és a száj körüli részen. Ezek természetesek, és néhány napon belül fel is szívódnak. A végső formát 10-14 napon belül érik el az ajkak.

Meddig tart a hialuronsavas ajakfeltöltés hatása?

A beavatkozás után 8-10 hónap múlva az ajkak eredeti formájukra állnak vissza a hialuronsav felszívódását követően. A betöltött anyag lebomlását gyorsítja például a rendszeres aktív sporttevékenység, a szaunázás, gőzfürdőzés, ezért 6-8 hónappal az első ajakfeltöltés után érdemes egy frissítő kezelésre is bejelentkezni sebészetünkre, ahonnan kevesebb, mint fél óra múlva újra csábító ajkakkal távozhat.