Mellplasztika, mellműtét

Mellplasztika profi szakorvosokkal, modern orvostechnológiai eszközökkel, nyugodt környezetben, fájdalommentesen a Lóderer Plasztikai Sebészeten. Amennyiben felmerült Önben a mellműtét igénye, kérjen időpontot személyes konzultációra!

Mellplasztika: milyen beavatkozásokat végzünk?

A mellműtét az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a hölgyek körében, hiszen az egészségügyi panaszok mellett a nem esztétikus mellek jelentős önbizalomhiánnyal járhatnak együtt. Klinikánkon  mellnagyobbító műtétetmellkisebbítő műtétet, valamint mellfelvarrást is végzünk, hogy Ön esztétikus mellei által visszanyerhesse magabiztosságát. A mellnagyobbítás implantátum beültetésével vagy saját zsírral való feltöltéssel történik, míg a mellkisebbítés a zsírszövet és mirigyállomány egy részének eltávolításával.

mellműtét
mellplasztika

Mellplasztika menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Mint minden műtétet, a mellműtéteket is megelőzi egy személyes konzultáció, ahol szakorvosunk megvizsgálja, meghallgatja az Ön elképzeléseit, valamint megmutatja, milyen végeredményre számíthat a beavatkozást és a gyógyulást követően. Ezen a konzultáción Önnek lehetősége van feltenni kérdéseit is, és mindent átbeszélni, amit a műtéttel kapcsolatban szükséges.

Amennyiben a konzultációt követően Ön a beavatkozás mellett dönt, azt megelőzően részt kell vennie egy teljes körű laborvizsgálaton, valamint EKG-ra, ultrahangra és mammográfiára is szükség lehet, amelyek mind az Ön biztonságát szolgálják.

A mellműtétek mindegyike altatásban történik, így azt követően általában egy éjszakát klinikánkon szükséges töltenie, hogy megfigyelhessük.

Fájdalommentes mellplasztika a Lóderer Plasztikai Sebészeten:

Jelentkezzen be klinikánkra!

Mellplasztika: utókezelés a teljes gyógyulás érdekében

Mindegyik beavatkozás típus minimálisan eltérő utógondozást igényel és különbözik az is, hogy mennyi idő kell a teljes regenerálódáshoz és a végső eredmény eléréséhez. Van azonban néhány szabály, ami minden beavatkozásra vonatkozik. Ilyen például, hogy az azt követő első 1-2 hétben megterhelő fizikai tevékenységet végezni, sportolni tilos. Ezen kívül pedig egy ideig a műtéti területet nem érheti víz, vagy nem ázhat. Mindegyik esetben kerülni kell a napozást és a szoláriumot is, amíg a heg teljesen ki nem érik, vagy kötelező a megfelelő fényvédő használata.

Mindegyik mellműtét után viselnie kell egy speciális melltartót, amit klinikánk biztosít az Ön számára. Ez a kompressziós melltartó egészségügyi szempontból nagyon fontos és jelentősen hozzájárul a teljes gyógyuláshoz és a megfelelő végeredmény eléréséhez. Fontos az is, hogy a szakorvosunk által meghatározott időközönként Ön visszajöjjön kontrollvizsgálatra. Az, hogy ezt hányszor és milyen időközönként kell megtennie, a mellműtét típusától függ.

mellműtét Lóderer

Gy.I.K.

Mellműtét ára: mennyibe kerül egy mellplasztika?

A mellplasztika árak sok mindentől függnek. Függ az Ön igényeitől, adottságaitól, melleinek állapotától, valamint az elvégezni szükséges beavatkozástól. Éppen ezért klinikánkon nincsenek fixen meghatározott árak. Azt, hogy az Önnek szükséges műtét mennyibe fog kerülni csak a személyes konzultációt követően tudjuk meghatározni. Ekkor ugyanis megvizsgáljuk Önt, ami alapján el tudjuk készíteni a teljes kezelési tervet.

Lehetséges kockázatok: milyen kockázatai vannak a mellműtétnek?

Minden beavatkozásnak lehetnek bizonyos kockázatai. Klinikánkon azonban olyan modern orvostechnológiákat alkalmazunk, amelyekkel ezeknek a kockázatoknak az esélye minimális. Ezeknek köszönhetően ráadásul fájdalommentes módszerekkel dolgozunk. Minden beavatkozás előtt megfelelően tájékoztatjuk pácienseinket.

Mellműtét TB-re: lehetséges?

A NEAK nagyon szigorúan veszi a különböző plasztikai beavatkozások támogatását. Kizárólag olyan műtétek végezhetők TB-re, amelyek orvosi javaslatra, egészségügyi okokból szükségesek. Csupán esztétikai célból igényelt plasztikai beavatkozást nem támogat a TB. Amennyiben Ön nem az életminőség javítása, egészségkárosodás megelőzése céljából szeretné a műtétet, úgy a NEAK-hoz benyújtott méltányossági kérelemmel lehet próbálkozni.

Mellplasztika Budapest: csak Budapesten van lehetőség a műtét elvégzésére?

A Lóderer Plasztikai Sebészet csak Budapesten végzi a beavatkozásokat, azonban konzultációra Balatonfüreden található rendelőnkben is lehetőség van.