Hasi zsírleszívás

A has területén lerakódott zsírpárnáktól olykor sport és diéta mellett sem sikerül megszabadulnunk. Ilyen esetben megoldást jelenthet a hasi zsírleszívás. Jelentkezzen be a Lóderer Plasztikai Sebészetre személyes konzultációra!

Hasi zsírleszívás: mikor alkalmazható?

Amikor nem egészséget kockáztató, túlzott elhízásról, hanem esztétikai szempontból problémát jelentő zsírpárnákról beszélünk, a zsírleszívás jelenthet megoldást. A has az egyik olyan terület, ahol gyakran rakódnak le zsírsejtek, amelyek aztán makacsul ragaszkodnak hozzánk. Ha Önt is zavarják a hasi zsírpárnák, kérjen időpontot plasztikai sebészetünkön!

Az ilyen típusú műtétek akkor igazán eredményesek, ha mellette életmódot váltunk. Ezt érdemes már a beavatkozás előtt elkezdeni, hogy szokássá váljon és a műtét után minél egyszerűbb legyen tartani.

hasi zsírleszívás ára

Szeretné visszakapni lapos, feszes hasát?

Jelentkezzen be hasplasztika műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

hasi zsírleszívás ára

Hasi zsírleszívás menete a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Mint minden beavatkozást, a hasi zsírleszívást is egy személyes konzultáció előzi meg. Ennek során orvosunk megvizsgálja Önt, illetve azt is megmutatja, hogy a műtét után milyen eredményekre számíthat. A konzultáción felteheti a beavatkozással kapcsolatos kérdéseit is.

Amennyiben a konzultáció után a műtét mellett dönt, szükséges részt vennie bizonyos vizsgálatokon. Ezzel kiszűrhetjük a kockázati tényezőket és biztosíthatjuk, hogy a bevatakozás biztonságosan elvégezhető legyen.

A beavatkozás elején plasztikai sebészünk egy speciális műszer segítségével fellazítja a bőr alatti zsírszöveteket. Ezt követően pedig egy kanül bevezetésével távolítja el a felesleges zsírréteget. A műtétet helyi érzéstelenítéssel végezzük, azonban ha nagyobb vagy több területet is érint, akkor altatásra is sor kerülhet. A zsírleszívás egy fájdalommentes rutinműtét.

Gyógyulás a műtét után

Amennyiben a műtétet altatásban végezzük, Önnek egy éjszakát klinikánkon kell töltenie, hogy megfigyelés alatt tarthassuk. Másnap reggel távozhat, ha a vizit során mindent rendben találunk.

A műtétet követő két hétben fontos a pihenés. Megerőltető fizikai tevékenységet végezni, nehéz tárgyakat emelni nem szabad, valamint a szaunát és szoláriumot is kerülni kell. Emellett 6 héten keresztül egy speciális kompressziós ruhát ajánlott viselnie, amely segíti a bőr letapadását. Távozásakor orvosunk minden egyéb fontos információt elmond.

A műtét után előfordulhat véraláfutás, amely normális és idővel magától elmúlik. Amennyiben fájdalom is jelentkezik, egyszerű fájdalomcsillapítóval enyhíthető.

hasi zsírleszívás ára

Gy.I.K

Hasi zsírleszívás ára: mennyibe kerül a beavatkozás?

Klinikánkon minden plasztikai műtétnek egyedi árat szabunk, hiszen a testi adottságoktól függ, hogy hogyan végezzük az adott beavatkozást. Pontos árat éppen ezért csak a személyes konzultáció során tudunk meghatározni.

Elvégezhető TB alapon?

A NEAK csak olyan műtéteket fedez, amelyeket az egészségkárosodás megelőzése, életminőség javítása érdekében orvos javasol. Esztétikai célból végzett beavatkozásokat nincs lehetőség TB alapon elvégeztetni. Mivel a hasfalon lerakódott felesleges zsírszövetek nem jelentenek egészségügyi kockázatot, a hasi zsírleszívás esztétikai beavatkozásnak számít.

Mennyi idő után látható az eredmény?

A felesleges zsírszövetek eltávolítása után közvetlenül látható lesz az eredmény. A műtéti területen azonban egy ideig még hegek és véraláfutás is látszik. A végeredmény várhatóan a műtéttől számított kb. fél év alatt alakul ki.

Hol vehetek részt konzultáción?

Plasztikai sebészetünk Budapesten és Balatonfüreden is megtalálható, konzultációra mindkét helyszínen van lehetőség. Füredi rendelőnkben azonban csak a kisebb, operációt nem igénylő beavatkozásokat végezzük el, mint ajakfeltöltés vagy hyaluronsavas orrkorrekció.