Mellfelvarrás

Az öregedéssel, valamint a szülés után a szoptatás hatására a mell bőre elveszíti rugalmasságát, régi alakját. A mellfelvarrás olyan plasztikai beavatkozás, amellyel a mellek feszesebbé és formásabbá tehetők: kérjen időpontot a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Mellimplantátum vagy mellfelvarrás?

Mellfelvarrásra akkor van szükség, ha a kötőszövet genetikai adottságok, testsúlyingadozás vagy az öregedés hatására elveszítette rugalmasságát, és a mellnagyobbítás nem orvosolja a problémát. Mellfelvarrással viszont az Ön keblei is visszanyerhetik esztétikusságukat.

Mellfelvarrás Lóderer Plasztikai Sebészet

Esztétikus, természetes mellek:

Kérjen időpontot mellfelvarrás beavatkozásra!

Mellfelvarrás Dr.Lóderer Zoltán

Mellfelvarrás a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Klinikánkon minden beavatkozás előtt egy konzultáció keretein belül orvosunk először megvizsgálja Önt, és felvázolja az Ön esetében lehetséges módszereket.

A konzultáción előfordulhat, hogy implantátum behelyezését is javasolja plasztikai sebészünk. Mellimplantátumaink mind kiváló minőségűek, csepp és kerek formában is elérhetők.

A műtét előtt teljeskörű laborvizsgálatot végzünk: a vérvételen kívül gyakran EKG, egyes esetekben akár röntgen vagy ultrahang is megelőzi a beavatkozást, hogy a mellfelvarrás a legnagyobb biztonságban történhessen.

A műtét mindössze 1,5-2 óráig tart, aznap délután vagy másnap reggel pedig már el is hagyhatja a klinikát. Az otthoni regenerációt nagymértékben elősegíti a speciális melltartó, amelyet hat hétig kell viselni. A teljes gyógyulás 6-12 hónapot vesz igénybe. Három hét után azonban már könnyű testmozgás is megengedett, ezen kívül csak az előre egyeztetett kontrollvizsgálatokon kell megjelenni.