Mini hasplasztika

Megereszkedett alhasi bőrét tenné feszessé, vagy a császármetszés nyomait enyhítené? A mini hasplasztika jelenthet megoldást. Jelentkezzen be személyes konzultációra még ma!

Mit jelent a mini hasplasztika?

A mini hasplasztika – ahogy arra a neve is utal – nem érinti a teljes has felületét, csupán a köldök alatti részt. Más néven részleges hasplasztikaként is szokás említeni. A „mini” szó emellett arra is utal, hogy egy kisebb műtéti beavatkozásról, kevesebb bőr és/vagy zsír eltávolításáról van szó, mint egy hagyományos hasplasztika során.

Az eljárással több minden korrigálható, például magában foglalhatja az alhasi zsírleszívást, a felesleges alhasi bőr eltávolítását, de akár a szülés során minimális mértékben szétvált hasizmok helyrehozását is.

mini hasplasztika fájdalommentesen

Szeretné visszakapni lapos, feszes hasát?

Jelentkezzen be mini hasplasztika műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

mini hasplasztika árak

Szükséges lépések az eljárás előtt

Mint minden beavatkozás előtt, úgy a részleges hasplasztikát megelőzően is szükséges, hogy személyesen konzultáljon szakorvosunkkal. Ennek során ugyanis orvosunk megvizsgálja Önt, az érintett területet és ismerteti, hogy milyen eredményre számíthat a műtét után. Ekkor felteheti kérdéseit is a beavatkozással kapcsolatban.

A konzultáció után – amennyiben a műtét mellett dönt – egy teljes körű labor-, valamint EKG vizsgálaton is részt kell vennie. Ezekkel szűrhetjük ki ugyanis az esetleges kockázati tényezőket, amelyek akadályát jelenthetik a műtét elvégzésének. Amennyiben a vizsgálatok eredménye rendben lesz, időpontot egyeztetünk a beavatkozásra.

Mini hasplasztika a Lóderer Klinikán

A részleges hasplasztika – a problémától függően – többféleképpen történhet. A műtét során a bemetszést az alhasnak azon a részén végezzük, ahol a fehérnemű eltakarja a heget, így az rejtve marad.

Az eljárásnak számos előnye van. Az alhas lapossá, feszessé válik, valamint az ott jelen lévő striák vagy császármetszés nyomai enyhíthetők, akár eltüntethetők. Ezáltal pedig visszanyerhető az önbizalom. Emellett, mivel kisebb eljárásról beszélünk, mint a hagyományos hasplasztika, már akár egy hét után visszatérhet a normál életmódjához. A hegek is kisebb méretűek, mint egy teljes hasplasztika esetében.

Az eljárás hátránya, hogy a köldök feletti részt nem érinti, így ha az adott probléma ott is jelen van, mindenképp egy teljes hasplasztikára van szükség.

mini hasplasztika árak

Gy.I.K

Fájdalmas az eljárás?

A Lóderer Klinikán magas tapasztalattal rendelkező, profi szakorvosok dolgoznak modern orvostechnológiai eszközökkel. Az eljárástól függően alkalmazunk helyi érzéstelenítést vagy altatást. Ennek köszönhetően eljárásaink szinte teljesen fájdalommentesek. Általában a műtét után jelentkezik fájdalom, ami hagyományos fájdalomcsillapítóval azonban enyhíthető, megszüntethető.

Mini hasplasztika árak - mennyibe kerül a beavatkozás?

A Lóderer Klinikán minden esetben egyedi árat határozunk meg, hiszen a testi adottságoktól is függ, hogy az adott beavatkozást pontosan hogyan szükséges elvégeznünk. Konkrét árat tehát csak egy személyes konzultáció után tudunk meghatározni.

Érdemes azonban utánajárni, hogy az Ön által igényelt műtét elvégezhető-e TB alapon. Azokat a beavatkozásokat ugyanis támogatja a NEAK, amelyeket orvosi javaslatra szükséges elvégezni egészségkárosodás megelőzése, vagy az életminőség javítása céljából.

Csak Budapesten van Lóderer Klinika?

Budapest mellett Balatonfüreden is megtalálható rendelőnk. Itt azonban csak konzultációra, és műtéti beavatkozást nem igénylő eljárásokra van lehetőség, például hyaluronsavas ajakfeltöltésre.

Mikorra időzítsem a műtétet?

A mini hasplasztikával járó kisebb megterhelés miatt lényegében a műtét bármely évszakban tervezhető a kedves páciens életvitelétől, egyéb elfoglaltásgaitól is függően.