Bioszálas arcfeszesítés

Bioszálas arcfeszesítés az ismét fiatalos megjelenésért, ránctalan arcbőrért! Jelentkezzen be klinikánkra és szerezze vissza önbizalmát fájdalommentes eljárásunkkal!

Bioszálas arcfeszesítés – mi is ez pontosan?

A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, valamint ráncok jelenhetnek meg arcunk különböző részein. Mindennek oka lehet a genetika, vagy olyan külső tényezők is, mint a napsugárzás. A bioszálas arcfeszesítés célja, hogy csökkentsük az arcon az öregedés jeleit, és javítsuk az arckontúrokat.

Hogyan zajlik az eljárás?

A beavatkozást egy személyes konzultáció előzi meg, ahol orvosunk ismerteti az eljárás pontos menetét, valamint, hogy milyen eredmény várható a kezelés után. Emellett ekkor Ön felteheti kérdéseit, és megoszthatja igényeit is.

A kezelés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk. Altatásra nincsen szükség, hiszen sebészeti beavatkozás nem történik. Leggyakrabban biológiailag felszívódó szálakat juttatunk a bőr alá, amelyek feszesítik, megemelik azt, valamint stimulálják a kollagéntermelést. Mivel ezek a szálak idővel lebomlanak, a kezelést érdemes lehet később megismételni.

Az eljárás legfeljebb fél órát vesz igénybe, ezután el is engedjük Önt, és visszatérhet mindennapos életritmusához, néhány szabályt betartva! Arra figyelnie kell, hogy az első napokban kerülje a széles mosolyt, nevetést, hogy a terület ne feszüljön túlságosan. Emellett ezekben a napokban nem ajánlott az arc oldalain való fekvés sem.

Az első héten a sportolás és megerőltető fizikai tevékenységek végzése ellenjavalt. Bőr alatti véraláfutás előfordulhat, de ez normális és magától elmúlik. Az arcra az eljárást követő napon smink már kerülhet.

bioszálas arcfeszesítés<br />

Jelentkezzen be Bioszálas arcfeszesítő műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

bioszálas arcfeszesítés<br />

A bioszálas arcfeszesítés előnyei

Természetes eredmény: Az eljárás során behelyezett szálak a bőr alatt maradnak, így a hatásuk nem túl szembetűnő, természetes megjelenést eredményeznek.

Rövid beavatkozási idő: A kezelés általában viszonylag gyorsan elvégezhető és nem is igényel hosszú rehabilitációs időszakot. Az eljárást követően azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez. Csupán az első pár napon kell óvatosabbnak lennie.

Azonnali és hosszantartó hatás: Az eljárás eredménye már azonnal látható, és mivel a szálak folyamatosan stimulálják a kollagén termelését, a feszesítő hatás hosszabb távon is fennmaradhat, természetesen egy sebészi arcplasztika időtartamával és hatásával ez nem összehasonlítható.

Alacsonyabb kockázat: A bioszálas arcfeszesítés általában kevesebb kockázattal jár, mint a hagyományos arcfeszesítő műtétek. Mivel nincs nagyobb vágás, így a hegesedés, fertőzés vagy komplikációk kockázata is csökken.

Bioszálas arcfeszesítés árak

Klinikánkon minden egyes eljárás és műtét esetében egyéni árat szabunk meg, hiszen az adott beavatkozás módja és a szükséges anyagok és eszközök mind függenek a páciens testi adottságaitól. Pontos árat éppen ezért csak a személyes konzultáció alkalmával tudunk meghatározni.

bioszálas arcfeszesítés<br />
bioszálas arcfeszesítés<br />

Bioszálas arcfeszesítés – Ezért érdemes a Lóderer Plasztikai Sebészetet választania

Széles szolgáltatási lista

Klinikánkon számos esztétikai és egészségügyi problémára kínálunk végleges, vagy hosszan tartó megoldást. A különböző súlycsökkentő műtétektől kezdve, mint például a gyomor bypass vagy gyomorszűkítés egészen a különböző mellműtétekig, mint a mellkisebbítés, –nagyobbítás vagy mellfelvarrás. Elérhetőek emellett intimplasztikai eljárások, valamint fiatalító kezelések és műtétek egyaránt.

Fájdalommentes beavatkozások

A Lóderer Plasztikai Sebészeten profi szakorvosok végzik a beavatkozásokat modern orvostechnológiai eszközökkel. Minden eljárás során kiemelten figyelünk arra, hogy az páciensünknek fájdalommentes legyen. Nyugodt és diszkrét környezetet alakítottunk ki Budapesten és Balatonfüreden lévő rendelőnkben egyaránt, hogy Ön kényelemben és biztonságban érezze magát nálunk.