Szemöldökemelés

Szemöldökemelés a boldogabb tekintetekért, fiatalosabb megjelenésért. Jelentkezzen be személyes konzultációra a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Szemöldökemelés: kiknek ajánlott?

A megereszkedett szemöldök miatt az arc idősebbnek, szomorúnak, komornak tűnhet. Esztétikai szempontból zavaró lehet és negatív hatással van a mindennapokra. Akiknek rugalmatlanná vált a bőre a szemöldöke környékén, annak a szemöldökemelés nyújthat megoldást. Ez az eljárás nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Ilyenkor általában a szemhéjak is megereszkedettek, amit pedig a szemhéjplasztika oldhat meg. Ha mindkét eljárásra szükség van, akkor azok néha egy időben is történhetnek.

 

szemöldökemelés

Szemöldök plasztika 20 év tapasztalattal:

Válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet!

Szemöldökemelés: eljárás típusai

A bőr állapotától függően mindenkinél változhat az eljárás pontos menete, ami ezért mindig egyénre szabott. A szemöldökemelés általában helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban történik. Utóbbi esetben Önnek klinikánkon kell töltenie egy éjszakát, hogy felügyelet alatt tarthassuk. A szemöldök megemelése több módon is történhet. Sebészünk a személyes konzultáció során egyezteti Önnel, hogy melyiket érdemes elvégezni az Ön esetében.

Endoszkópos eljárás: a sebész bemetszést ejt a hajas fejbőrön és ezen keresztül bevezet egy műszert, aminek segítségével felemeli, majd rögzíti a homlokszöveteket.

Hajvonalas eljárás: a homlok teteje és a hajvonal eleje közt történik a bemetszés, ahonnan egy kisebb bőrmennyiséget és szövetet távolít el az sebész.

Koronális eljárás: A plasztikai sebész a hajvonal tetején ejt bemetszést, majd felemeli a homlokbőrt, a feleslegesen megmaradt bőrrészt pedig eltávolítja.

Direkt szemöldök emelés: ilyenkor a metszés közvetlenül a szemöldök felső szélénél fut, innen történik meg a szemöldök megemelése, új pozícióban való rögzítése és a bőrfelesleg eltávolítása.

Miért válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet? 

Két helyszín 

Budapesten és Balatonfüreden egyaránt rendelkezünk klinikával. Füreden található rendelőnkben csak a konzultációra és kisebb – nem műtéti beavatkozásokra van lehetőség, mint például szájfeltöltés vagy botox.

Plasztikai eljárások széles listája

A Lóderer Plasztikai Sebészeten számos eljárást végzünk a kisebb ajakfeltöltéstől a különböző mellműtéteken át egészen a nagyobb műtétekig mint gyomor bypass vagy intimplasztika. Ha Önt zavarja bármely nem esztétikus testrésze vagy az elváltozás egészségügyi szempontból is kockázatos, forduljon hozzánk bizalommal!

Számíthat diszkréciónkra 

Tudjuk, hogy bármely testrészt érintő nem esztétikus elváltozás mennyire ráteheti a pecsétjét a mindennapokra. Éppen ezért mi a Lóderer Plasztikai Sebészeten nyugodt környezetet teremtettünk jelenlegi és leendő pácienseinknek. A beavatkozásokat teljes diszkrécióval kezeljük.

szemöldökemelés

Szemöldökemelés előtt és után

Az eljárás előtt mindenképpen szükséges részt vennie egy személye konzultáción. Ez minden plasztikai beavatkozásunkat megelőzi, hiszen ennek alkalmával szakorvosunk megvizsgálja az érintett területet és meghatározza az eljárás pontos típusát. Emellett Önnel is ismerteti a beavatkozás menetét, valamint a várható eredményt.

A seb bizonyos szintű gyógyulása után már el lehet fedni a hegeket sminkkel. Erről részletesebben szakorvosunk tájékoztatja a pácienseket a műtét után.

Gy.I.K.

Szemöldökemelés TB-re?

A NEAK olyan beavatkozásokat támogat, amelyek egészségügyi károkat előznek meg. Amennyiben a szemöldök megereszkedése olyan mértékű, hogy az a látásban gátolja, a beavatkozást így orvos javasolja, az különleges esetekben elvégezhető tb-vel.

Vannak-e kockázatai a beavatkozásnak?

Mint a többi műtétnek is, ennek az eljárásnak is lehetnek mellékhatásai, például duzzanat, véraláfutás vagy fájdalom. Leggyakrabban ezek egyike sem komoly, és pár nap alatt elmúlik. A fájdalom pedig hagyományos fájdalomcsillapítóval enyhíthető.