Nagyajak plasztika

A nem esztétikus nagyajkak nemcsak az önbizalomra hatnak negatívan, de bizonyos esetekben fájdalommal is együtt járhatnak az alaki eltérések. Mindez jelentősen megnehezíti a mindennapokat is. Kérjen időpontot személyes konzultációra, hogy intim testrésze a nagyajak plasztika által ismét esztétikus, és fájdalommentes legyen!

Nagyajak plasztika – mikor lehet rá szükség?

A nagyajkak alaki eltérésének számos oka lehet, például sérülések, szülés, de akár veleszületett deformálódásról is beszélhetünk. Emellett hízás vagy fogyás következtében előfordulhat az is, hogy a páciens a nagyajkak méretével (túl kicsi, vagy épp túl nagy) nincs megelégedve. Ezek korrekcióját takarja a nagyajak plasztika.

Amennyiben a kisajkak is esztétikai vagy egészségügyi kellemetlenséget okoznak, lehetőség van kisajakplasztikára is, a kettőt intimplasztika keretein belül egyszerre is elvégezzük.

nagyajak plasztika

Nagyajak plasztika 20 év tapasztalattal:

Válassza a Lóderer Plasztikai Sebészetet!

nagyajak plasztika

Előkészületek a beavatkozáshoz

Minden műtéti beavatkozás előtt szükséges részt vennie egy személyes konzultáción, ahol orvosunk megvizsgálja Önt. Erre azért van szükség, mert az esetek eltérhetnek, így az eljárás módja is különbözik minden páciens esetében.

A konzultáció során megbeszélheti orvosunkkal igényeit, elvárásait, valamint tiszta képet kaphat az eljárás módjáról, menetéről és a várható eredményről is. Ekkor lehetősége van arra is, hogy feltegye a műtéttel kapcsolatos kérdéseit. Amennyiben a konzultáció után Ön a beavatkozás mellett dönt, időpontot egyeztetünk az elvégzésére.

A beavatkozás előtt gyakran először egy teljes körű labor-, valamint EKG vizsgálaton is részt kell vennie, hogy kiszűrjünk bizonyos lehetséges kockázati tényezőket.

Nagyajak plasztika utáni gyógyulás

Amennyiben a beavatkozást altatásban végezzük, akkor a műtét után Önnek egy éjszakát klinikánkon kell töltenie, hogy megfigyelhessük. Amennyiben azonban másnap a vizsgálat során orvosunk mindent rendben talál, haza bocsátjuk.

Egy ilyen műtét után 1-2 hétig pihennie kell, a munkába is csak ezután térhet vissza. Megerőltető fizikai és sporttevékenységet sem végezhet a gyógyulás első két hetében, valamint kerülnie kell a szoláriumot, szaunát és napsugárzást. Könnyebb fizikai aktivitást kb 3-4 hét leteltével kezdhet végezni.

 

 Fontos, hogy az első három hétben a seb ne ázzon, de mindenképp tartsa tisztán és szárazon. Javasolt kényelmes, jól szellőző alsónemű viselése a gyógyulás első heteiben.

Mindezek mellett az orvosunk által meghatározott időpontban vissza kell jönnie kontrollvizsgálatra és varratszedésre. Ez kb. a műtét utáni harmadik hétre esik majd, de esetenként ettől eltérhet.

Nagyajak plasztika – Gy.I.K.

Fájdalmas a beavatkozás és a gyógyuló terület?

A műtétet altatásban végezzük, így az eljárás során semmilyen fájdalmat nem éreznek pácienseink. A gyógyulási időszakban előfordulhat kisebb fájdalom, véraláfutás vagy duzzanat, de mindez természetes. A fájdalom hagyományos fájdalomcsillapítóval enyhíthető, megszüntethető.

Nagyajak plasztika ára - mire számítsak?

Klinikánkon minden szolgáltatásnak egyedi árat szabunk, hiszen számos tényező befolyásolhatja az eljárás módját, mint például az egyedi testi adottságok. Pontos árat ezért csak a személyes konzultáció után tudunk meghatározni.

Látszik majd a beavatkozás helye?

A seb hegesedéssel gyógyul, amely az első hetekben látható lesz, ezután pedig fokozatosan gyógyul. A teljes gyógyulás egy év. A legtöbb esetben a heg szinte teljesen eltűnik, jelentősen elhalványul.

Csak Budapesten végzik el a műtétet?

Igen, a műtéti beavatkozásokat csak budapesti klinikánkon végezzük, konzultációra azonban balatonfüredi rendelőnkben is van lehetőség.