Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés a Lóderer Plasztikai Sebészeten: a hyaluronsavas szájfeltöltés egy gyors és fájdalommentes beavatkozás, amely dús, esztétikus ajkakat eredményez. Jelentkezzen be klinikánkra még ma!

Mi a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy olyan szerves vegyület, amely testünkben (legnagyobb mértékben a bőrünkben, ízületeinkben és szöveteinkben) természetes úton is megtalálható. Egyik fő funkciója, hogy fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét. A hyaluronsav képes annyi vizet megkötni, amennyi a saját súlyának ezerszerese. Ezért is található meg a legtöbb kozmetikai termékben.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés előnye tehát, hogy ezzel a módszerrel semmilyen mesterséges anyag nem kerül a bőrbe, a szervezetbe.

hyaluronsavas ajakfeltöltés

Úgy gondolja hyaluronsavas ajakfeltöltő műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

hyaluron szájfeltöltés Budapest

Hyaluronsavas ajakfeltöltés menete a Lóderer Klinikán

A szájfeltöltéshez nem feltétlenül szükséges előzetesen személyes konzultáción részt vennie, azonban a várt eredmény elérése érdekében érdemes. A konzultáció során ugyanis megoszthatja orvosunkkal elképzeléseit, aki pedig részletesen tájékoztatja Önt a lehetőségekről és a várható végeredményről.

Maga az eljárás egy gyors, mindössze 10-20 perces beavatkozás, ami nem jár fájdalommal. A hyaluronsavas ajakfeltöltés során az anyagot egy vékony tű segítségével fecskendezzük az ajkakba, ami minimális kellemetlenséggel járhat.

A híaluronsavas ajakfeltöltés után előfordulhat duzzanat és véraláfutás is, ettől azonban nem kell megijedni. A jelenség természetes és pár nap alatt magától elmúlik. Ebből adódóan az eredmény azonnal látszik, de a végső formát az ajkak kb 7-10 nap után érik el.

A beavatkozás után a szoláriumot, szaunázást, edzést és sminkelést addig érdemes kerülni, amíg az esetleges bevérzések jelen vannak. Fogat azonban már a szájfeltöltés utáni estén is moshat.

Plasztikai sebészet Gyakran Ismételt Kérdések

Hyaluron ajakfeltöltés ár

Klinikánkon minden beavatkozás esetén egyedi árat határozunk meg, hiszen az adott eljárási mód eltérhet két ember között a testi adottságoktól függően. Emellett a hyaluronsavas szájfeltöltés ára a befecskendezett anyag mennyiségétől is függ. Pontos árat csak egy személyes konzultáció alkalmával tudunk mondani pácienseinknek.

Nem lesz túl nagy "kacsaszám"?

Profi szakorvosaink több éves tapasztalatának és magas szaktudásának, valamint ennek a modern technikának köszönhetően természetes hatást tudunk elérni. Az ajkak mérete és formája a beavatkozás után azonban nagyban függ a befecskendezett mennyiségtől. Erről részletesebb tájékoztatást a konzultáció során kap szakorvosunktól.

Az ajkak formája is korrigálható a hyaluronsavas szájfeltöltés segítségével?

Az eljárás nemcsak az ajkak méretét, de bizonyos értelemben azok formáját is képes korrigálni. A szájfeltöltéssel kontúrt is adhatunk az ajkaknak, valamint ha a két ajak méretben eltér egymástól, akkor a vékonyabb ajkat hozzáigazítjuk a vastagabbhoz, így szimmetrikusak, formásak lesznek.

Meddig tart a hyaluronsavas ajakfeltöltés eredménye?

Ez az eljárás tartósan dús ajkakat eredményez, azonban kb 6-10 hónap után az anyag felszívódik, és az ajkak visszanyerik eredeti formájukat és méretüket. Ilyenkor a beavatkozást szükséges megismételni, hogy újból elérjük a kívánt eredményt.

Milyen beavatkozásokra van lehetőség a Lóderer Plasztikai Sebészeten?

Klinikánkon kisebb sebészeti eljárásokat és nagyobb műtéti beavatkozásokat is végzünk. A különböző mellműtétektől kezdve az intimplasztikán át a fogyasztó műtétekig, mint pl. a gyomor bypass. Ha valamilyen a testét érintő egészségügyi, vagy esztétikai gonddal küzd, kérjen időpontot személyes konzultációra!

Hol végzik az eljárást?

Ajakfeltöltésre a budapesti és a balatonfüredi rendelőnkben egyaránt van lehetőség.