Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás a Lóderer Plasztikai Sebészeten: modern implantátumok és orvosi technológiák, valamint szakmailag elismert sebész csapat klinikánkon. Kérjen időpontot első konzultációra!

Mellnagyobbítás: mikor indokolt a beavatkozás?

A mellek formája az öregedés, szoptatás hatására megváltozhat: a bőr veszít rugalmasságából, gyakran a várandósság után a korábban esztétikus mellek kisebbek lesznek. Az sem ritka, hogy pácienseink aszimmetrikus melleik korrigálása miatt jelentkeznek hozzánk mellnagyobbító beavatkozásra.

A mellek kis mérete vagy a két mell közötti szemmel látható méretbeli különbség olykor annyira zavaró lehet, hogy önbizalomhiányhoz vezethetnek. A mellnagyobbítás körüli társadalmi stigma ugyanakkor napjainkban egyre kevésbé jellemző, így Önnek sem kell aggódnia, hogy megbélyegzik a beavatkozás miatt. Klinikánkon felkészült orvosok végzik el a beavatkozást, jelentkezzen be hozzánk első konzultációra!

Mellnagyobbítás beavatkozás Dr.Lóderer

Fájdalommentes mellnagyobbítás a Lóderer Plasztikai Sebészeten:

Jelentkezzen be klinikánkra!

A mellnagyobbítás menete

Időpontegyeztetés után először egy konzultáción kell részt vennie, ahol sebészünk megvizsgálja Önt, ismerteti a lehetséges műtéti eljárásokat és javaslatot tesz az implantátum formájára is (kerek vagy csepp alakú).

A mellnagyobbítás beavatkozás előtt szükség van teljeskörű laborvizsgálat elvégzésére. Előfordulhat, hogy EKG-t, röntgent vagy ultrahangot is javaslunk: mindenre egy helyszínen, klinikánkon kerítünk sort, hogy Önnek ne kelljen fáradozni a különféle vizsgálatok összeszervezésével.

A műtét körülbelül 40-45 percet vesz igénybe, aznap délután vagy másnap délelőtt haza is engedjük.

A mellnagyobbítás után

A mellimplantátum behelyezése után körülbelül 1-2 hetet vesz igénybe a gyógyulás. A műtétet követendő napon már otthonában zuhanyozhat. Mellnagyobbítás után három hétig egy speciális, melltartót kell viselnie. Egy-két hét után már könnyebb fizikai aktivitás, testmozgás is megengedett.

A műtét után a mellek végleges formájuk fél-egy év elteltével nyerik el: ezalatt rendszeresen kontrollvizsgálatokra kell járnia klinikánkra, ahol orvosunk ellenőrzi a gyógyulási folyamatot.