Gyomor bypass műtét

Fogyjon műtéttel villámgyorsan és látványosan. Gyomor bypass műtét a Lóderer Plasztikai Sebészeten: kérjen időpontot első konzultációra!

Mikor érdemes gyomor bypass műtétet végezni?

A túlsúly napjainkban népbetegségnek nevezhető: a túlzott kalóriabevitel és a mozgásszegény életmód hatására a testsúly megnő, következményeképp szövődmények alakulnak ki hosszútávon.

A sebészileg támogatott fogyással a páciensek azokat a felesleges kilókat is leadhatják, amelyektől hosszú éveken át sikertelenül próbáltak megszabadulni. A sikeres fogyasztóműtét után pedig további korrekciós beavatkozások is elvégezhetők, mint zsírleszívás vagy bőrplasztika.

A gyomor bypass műtét nem rizikómentes beavatkozás: szakmailag elsősorban azoknak a pácienseknek ajánlott, akik kórosan elhízottak, életüket veszélyezteti a túlsúly, és a mindennapi életvitel nehézkessé válik a súlyfeleslegtől.

Gyomor bypass műtét Lóderer Plasztikai Sebészet

Szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

Gyomor bypass műtét

A gyomor bypass műtét menete sebészetünkön

Időpontkérés után az első konzultáción orvosunk alaposan kikérdezi és megvizsgálja Önt, hogy meggyőződjön egészségügyi állapotáról. A beavatkozás előtt többféle előzetes vizsgálatra is szükség van, többek között teljes vérképre és gyomortükrözésre. Ezeket mind egy helyszínen tudjuk biztosítani Önnek: igyekszünk minden felesleges terhet levenni a válláról.

A műtét előtti időszakban meg kell változtatnia életvitelét: orvosaink erre is felkészítik Önt, majd leegyeztetik Önnel a bypass műtét időpontját.

A műtétet laparoszkópos eljárással végezzük: néhány bemetszést ejtünk a hasfalon, így nem kell a nagyhasi műtétek után jelentkező fájdalmaktól tartania. 1-2 nap kórházi pihenés után haza is engedjük, így otthona kényelmében regenerálódhat.

A műtét után néhány hétig véralvadásgátló injekciót és kompressziós harisnyát kell alkalmazni a vérrögképződés megakadályozására.

A varratokkal lehet zuhanyozni, majd varratszedésig a sebeket szárazon, sterilen le kell fedni. A szaunázás, kádban fürdés és fürdőzés a műtét utáni 4 hétig szigorúan tilos.

A gyomor bypass műtét után

A műtét célja, hogy beindítsa a fogyást, ez azonban a gyomorszűkítés mellett is csak teljes életmódváltással érhető el. A kontrollvizsgálatok és konzultációk alatt orvos csapatunk ebben is segíti Önt: lépéről lépésre felépítjük Önnel új típusú táplálkozását.

A fogyás után gyakran további plasztikai sebészeti műtétekre is szükség van: 30-100 kilogramm felesleg leadása után a bőr megereszkedik, ezért test szerte szükséges lehet a megereszkedett bőr eltávolítása, korrekciós plasztikai sebészeti beavatkozások elvégzése. 

A Lóderer Plasztikai Sebészeten teljeskörű megoldást nyújtunk a túlsúly leküzdésére: kérjen tőlünk időpontot!

Gyomor bypass műtét Dr.Lóderer Zoltán