Szálbehúzás

Számos tényező járul hozzá életünk során bőrünk öregedéséhez. Ilyen például a káros napsugárzás, a stressz vagy egyszerűen csak az öregedés. Mindezek nyoma először az arcon látható ráncok formájában. Legyen az Ön arca is ismét fiatalos műtéti beavatkozás nélkül! Kérjen időpontot szálbehúzás szolgáltatásunkra!

Mi az a szálbehúzás?

A szálbehúzás egy olyan eljárás, amely sebészeti beavatkozás nélkül segít a megereszkedett, petyhüdt arcbőrt ismét rugalmassá, feszessé tenni. Emellett pedig az eljárással enyhíthetők, vagy akár teljesen el is tüntethetők a ráncok.

Többféle eljárás létezik, a COG, FTC, Silhouette Soft és Aptos. A szálbehúzás során 100%-ban természetes biolifting fonalakkal dolgozunk, így nem kell tartani az allergiás reakcióktól sem. Az eljárás módjának köszönhetően az eredmény azonnal látható.

Szálbehúzásos arcfiatalítás – kiknek ajánlott?

Többféle arcfiatalító eljárás létezik, mint például az arcplasztika, nyak- vagy szemhéjplasztika. Vannak azonban olyan eljárások, amelyek nem igényelnek sebészeti beavatkozást. Ilyen a hyaluronsavas ráncfeltöltés, vagy a szálbehúzás is.

Azoknak érdemes tehát ezt a beavatkozást választania, akik nem szeretnének kés alá feküdni, azonban hatásos, azonnal látható és tartós arcfiatalítást igényelnek. Amennyiben a bőr megereszkedése, a ráncok mélysége nagyobb fokú annál, hogy önmagában szálbehúzással korrigálható lenne, akkor a fent említett plasztikai sebészeti beavatkozások, mint pl. az arc- és nyakplasztika kiváló eredményt tudnak biztosítani. Esetenként a két módszer, a sebészi és a szálbehúzás akár kombinálható is.

 

szálbehúzás

Úgy gondolja szálbehúzásra lenne szüksége?

Konzultációs időpontért lépjen velünk kapcsolatba!

cog szálbehúzás árak

Teendők a szálbehúzás előtt

Minden beavatkozásunk előtt szükséges részt vennie egy konzultáción. Ennek során ugyanis szakorvosunk felméri az Ön igényeit, elképzelését, ismerteti az eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint azt is megmutatja, milyen eredményre számíthat a beavatkozás után.

A konzultáció alkalmával előfordulhat, hogy szakorvosunk egy másik eljárást, vagy több kezelés kombinációját javasolja, amennyiben úgy látja, hogy az hatásosabb, eredményesebb lenne.

Mivel műtéti beavatkozásra nincs szükség, így előzetes vizsgálatokra sem, azonban javasoljuk, hogy a tartós eredmény érdekében iktasson be egészséges életmódot. A dohányzás például jelentősen hozzájárul a ráncok kialakulásához, ahogyan a nehezebb és cukros ételek és a kevés folyadék fogyasztása is.

Hogyan zajlik a szálbehúzás?

A szálbehúzást helyi érzéstelenítéssel végezzük. Az eljárás során orvosunk biológiailag felszívódó fonalakat helyez a bőr alsó rétegeibe egy vékony tű segítségével. Ezek a szálak serkentik a bőr kollagénrostjainak termelődését, valamint megemelik a szöveteket. Így járulnak hozzá az arcbőr fiatalabb megjelenéséhez.

A beavatkozás – az arcbőr állapotától függően – kb 15-60 percet vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. A bioszálak körülbelül fél év után szívódnak fel, így hatásukra legfeljebb addig számíthatunk. Ezután az eljárás szükség esetén megismételhető.

Szálbehúzás ár

A Lóderer Plasztikai Sebészeten minden beavatkozásunk árát egyedileg határozzuk meg, hiszen annak módja és menete a testi adottságoktól függően minden páciensnél eltérő lehet.

A pontos árakat minden kezelésünkre – így a szálbehúzás árát is – csak a személyes konzultáció után tudjuk meghatározni.

arc szálbehúzás
szálbehúzás arcfiatalítás

Ezért érdemes a Lóderer Plasztikai Sebészetet választania

Modern módszerek

Klinikánkon minden beavatkozást fájdalommentesen, fejlett orvostechnológiai eszközökkel végzünk. Ezek a modern eszközök nemcsak az esztétikus eredményt, de a biztonságos eljárások elvégzését is garantálják. Számunkra pácienseink elégedettsége a legfontosabb, ezért profi szakorvosaink mind a konzultáció, mind a műtétek és beavatkozások során alapos, körültekintő munkát végeznek.

Szálbehúzás két rendelőben is

A Lóderer Plasztikai Sebészet rendelője Budapesten és Balatonfüreden is megtalálható. Habár a sebészeti beavatkozást igénylő eljárásokat csak budapesti klinikánkon végezzük el, a kisebb kezelésekre és konzultációra füredi rendelőnkben is van lehetőség. Ebből adódóan a szálbehúzás eljárásra Balatonfüreden is kérhet időpontot.