Hasplasztika

Nagymértékű fogyás hatására a has bőre megnyúlik, de várandósság után is nemkívánatos ráncok, terhességi csíkok alakulhatnak ki a hasfalon. A hasplasztika megoldást nyújt a hátramaradt bőr és zsírszövet eltávolítására, és hasa újra lapos, esztétikus lehet: kérjen ajánlatot hasplasztikára!

Mikor javasolt a hasplasztika?

A testsúlyingadozást a bőr nem mindig tudja követni (életmódbeli és genetikai tényezők következményeként), és a kötőszövet elveszíti rugalmasságát. Fogyás vagy terhesség után lógó has okozhat esztétikai és kényelmi gondokat a pácienseknél: ilyenkor a hasplasztika jelentheti a tartós megoldást.

Kifejezetten javasolt a hasfelvarrás és más hasplasztikai beavatkozások, ha a kötényhas vagy az összeesett, ráncos hasi bőr önértékelési problémákat is okoz, esetleg a sportolást és az öltözködést is megnehezíti. Plasztikai sebészetünkön professzionális módszerekkel adjuk vissza Önnek lapos, feszes hasát, és nem kell többé szégyenkeznie még fürdőruhában sem!

Hasplasztikai beavatkozás

Szeretné visszakapni lapos, feszes hasát?

Jelentkezzen be hasplasztika műtétre a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Hasplasztika Lóderer Plasztikai Sebészet

Hasplasztikai műtét a Lóderer Plasztikai Sebészeten

Klinikánkon a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk a hasi felesleges bőr eltávolítására és feszesítésére. Ahhoz, hogy a műtétet a legnagyobb biztonságban tudjuk elvégezni, első lépésként egy előzetes konzultációt javaslunk. Itt orvosunk megvizsgálja a hasát, és a felmérés után ismerteti azokat a technikákat, amelyeket az Ön esetében lehet alkalmazni. 

Hasplasztika beavatkozás után

A műtét körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, és mindössze egy napot kell plasztikai sebészetünkön pihennie, másnap haza is engedjük. A műtétet követő napon már zuhanyozhat otthonában. A gyógyulás első hat hetében szorító ruhát kell viselnie, de 3-4 hét múlva már a nem megterhelő testmozgás is megengedett.