Kisajakplasztika

Kisajakplasztika fájdalommentesen, fejlett orvostechnológiákkal, profi szakorvosokkal a Lóderer Plasztikai Sebészeten. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen beavatkozás kényelmetlen lehet, így minden esetben biztosítjuk Ön számára a nyugodt környezetet. Jelentkezzen be személyes konzultációra!

Kisajakplasztika: mikor van rá szükség?

A plasztikai beavatkozások az intim területekre is kiterjednek. Az intimplasztika egyik fajtája a kisajakplasztika. Amikor a kisajkak túlzottan megnyúlnak, lógnak, a sportolás vagy bizonyos ruházat viselése kellemetlen lehet. Az egészségügyi problémák mellett esztétikai szempontból is gondot okozhat, hiszen önbizalomvesztéssel járhat együtt. Akár egészségügyi, akár esztétikai szempontból okoz gondot, a túlzottan megnyúlt kisajkak kihatással lehetnek a mindennapokra. Ilyen esetben egy kisajak műtét jelent megoldást a problémára.

Műtét előtt

Mint mindegyik beavatkozásunk esetén, a kisajakplasztika előtt is szükséges részt vennie egy személyes konzultáción. Ennek során szakorvosunk megvizsgálja Önt, majd részletesen ismerteti a műtéti eljárást, annak menetét. Ilyenkor orvosunk azt is megmutatja Önnek, hogy milyen eredményre számíthat. A konzultáció során Önnek lehetősége van kérdéseit is feltenni.

Kisajakplasztika műtét nagy szakértelemmel, nyugodt környezetben: jelentkezzen be első konzultációra!

Kisajak műtét

Úgy gondolja kisajak műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért lépjen velünk kapcsolatba!

kisajakplasztika fájdalommentesen

Kisajakplasztika: a beavatkozás menete

A kisajakplasztika általában helyi érzéstelenítéssel történik, így Önnek nem szükséges a műtét utáni éjszakát klinikánkon töltenie. Igény esetén a műtétet altatásban is elvégezzük, azonban ez általában nem indokolt. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel is teljesen fájdalommentes. Az eljárás során Önnek a nőgyógyászati vizsgálatokon megszokott pozícióban kell a műtőasztalon feküdnie. A megnyúlt kisajkak felesleges részét eltávolítjuk. Ezután kialakítjuk az ideális formát és kinézetet. Orvosaink felszívódó varratokat használnak a sebszélek zárásához, így varratszedésre a későbbiekben általában nincs szükség.

Kisajak műtét ára

Mint minden beavatkozásunk árát, úgy a kisajakplasztikáét is egyedileg, személyre szabva tudjuk meghatározni a konzultáció során. Áraink ugyanis függnek az Ön testi adottságaitól és így az eljárás módjától. Az egészségkárosodás megelőzését és az életminőség javulását elősegítő plasztikai beavatkozások TB alapon is elvégezhetők. Ehhez a kérvényt a NEAK-nak kell benyújtani, aki elbírálja, hogy a műtét elvégezhető-e TB támogatással.

Gyógyulás kisajakplasztika után

A kisajakplasztika általában helyi érzéstelenítéssel történik, így Önnek nem szükséges a műtét utáni éjszakát klinikánkon töltenie. Igény esetén a műtétet altatásban is elvégezzük, azonban ez általában nem indokolt. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel is teljesen fájdalommentes.

Az eljárás során Önnek a nőgyógyászati vizsgálatokon megszokott pozícióban kell a műtőasztalon feküdnie. A megnyúlt kisajkak felesleges részét eltávolítjuk. Ezután kialakítjuk az ideális formát és kinézetet. Orvosaink felszívódó varratokat használnak a sebszélek zárásához, így varratszedésre a későbbiekben általában nincs szükség.

Kisajak műtét 20 év tapasztalattal: jelentkezzen be klinikánkra!

kisajakplasztika fájdalommentesen Lóderer