Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika műtét segít visszafordítani az idő kerekét, a beavatkozásnak köszönhetően akár 8-10 évvel fiatalabb megjelenés is elérhető. A Lóderer Plasztikai Sebészeten korszerű technikával végezzük az alsó és felső szemhéj átalakítását, amellyel nemcsak a tekintet, de az egész arc üdébbé válik. Kérjen időpontot első konzultációra!

Mikor van szükség szemhéjplasztikára?

Az öregedéssel a szemhéj bőre elvékonyodik és megnyúlik. A megereszkedett szemhéjak akadályozhatják a látást, a lógó bőr és a ráncok pedig esztétikailag is zavarók. A duzzadt, táskás szemek és a szarkalábak megszüntetésére tartós megoldást kínál a szemhéjplasztikai beavatkozás, amellyel az alsó és felső szemhéj külön-külön, valamint egyben is átalakítható. A Lóderer Plasztikai Sebészeten az Ön elképzeléseit meghallgatva állítjuk a kezelési tervet, referenciamunkáink alapján azt is meg tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a várható eredmény.

Szemhéjplasztika műtét nagy szakértelemmel, nyugodt környezetben: jelentkezzen be első konzultációra!

Szemhéjplasztikai beavatkozás

Úgy gondolja szemhéjplasztikai műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

Szemhéjplasztika Dr.Lóderer

Szemhéjplasztika műtét
a Lóderer Plasztikai Sebészeten

A szemhéjplasztikai műtét előtt plasztikai sebészünk egy körülbelül 30 perces konzultáción megvizsgálja Önt, meghallgatja elképzelését és ez alapján bemutatja az alkalmazható eljárásokat. Ezen a találkozón megválaszoljuk minden felmerülő kérdését és teljeskörű kezelési tervet is kap tőlünk, amelyben felvázoljuk az alkalmazható műtéti típust, a beavatkozás időpontját és a gyógyulás várható idejét, utókezeléseket is.

Szemhéjplasztika műtét 20 év tapasztalattal: jelentkezzen be klinikánkra!