Combplasztika

Combplasztika: fájdalommentes beavatkozás az ismét feszes, formás combokért. Jelentős fogyás vagy idősödés miatt megereszkedett a bőre? Kérjen konzultációs időpontot a Lóderer Plasztikai Sebészetre!

Combplasztika menete a Lóderer Klinikán

Beavatkozás előtt

A legelső lépés egy személyes konzultáció klinikánkon, aminek során szakorvosunk megvizsgálja Önt és meghatározza a szükséges eljárási módot. A konzultáció során orvosunk megmutatja, hogy milyen eredményre számíthat a műtét után és ismerteti az eljárás pontos menetét is. Ekkor teheti fel kérdéseit is a beavatkozás kapcsán.

Amennyiben a plasztikai műtét mellett dönt, egy teljes körű laborvizsgálaton, valamint EKG vizsgálaton is részt kell vennie, hogy kiszűrjük az esetleges kockázati tényezőket. Ha a vizsgálat során mindent rendben találunk, akkor előjegyezzük a műtétre.

combplasztika Budapest
combplasztika Budapest

Complasztika: hogyan zajlik a műtét?

Az eljárás a probléma típusától, mértékétől és az Ön testi adottságaitól függ. A combplasztika általában a megnyúlt bőr feszesítését (a felesleges bőr eltávolítását) jelenti. Sok esetben ezt zsírleszívást előzi meg. A műtétet altatásban végezzük, így teljesen fájdalommentes. Az altatásban végzett műtétek után azonban a páciensnek egy éjszakát klinikánkon kell töltenie, hogy megfigyelhessük. Nálunk igényes és nyugodt környezetben pihenhet, reggel pedig amennyiben mindent rendben találunk, haza is engedjük.

A műtét után szakorvosunk által meghatározott időpont(ok)ban kontrollvizsgálatra vissza kell jönnie.

Úgy gondolja combplasztika műtétre lenne szüksége?

Konzultációs időpontért
lépjen velünk kapcsolatba!

combplasztika árak

Gyógyulás a beavatkozás után

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy a gyógyulást a páciens maga is elősegítheti, például a dohányzás mellőzésével, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel és vitaminok pótlásával. A műtét után szakorvosunk minden ehhez kapcsolódó fontos információt elmond.

Emellett az eljárást követően egy speciális szorító ruhát kell néhány héten keresztül viselnie. Az első két hétben a megterhelő fizikai tevékenységek, hosszú séták, szolárium, szauna és napozás ellenjavallt. Fontos, hogy sokat pihenjen, ezzel is elősegítve a mihamarabbi gyógyulást. A műtét utáni napokban előfordulhat fájdalom és véraláfutás. Ez azonban természetes és magától elmúlik. A fájdalom egyszerű fájdalomcsillapítóval enyhíthető.

Combplasztika – Gy.I.K.

Milyen beavatkozásokat végeznek a Lóderer Klinikán a combplasztika mellett?

Plasztikai sebészetünkön számos típusú egészségkárosodást megelőző és esztétikai típusú beavatkozást végzünk. A kisebb, műtéti beavatkozást nem igénylő eljárásoktól, egészen a nagyobb fogyasztó műtétekig, mint gyomorgyűrű, gyomor bypass stb. Amennyiben Ön teste bármely területével nem elégedett, vagy az valamilyen formában negatív kihatással van mindennapjaira, forduljon hozzánk bizalommal.

Plasztikai műtéteink elvégzése az intim területeken is lehetséges, amennyiben fájdalmas vagy nem esztétikus az adott testrész.

Megtalálható a rendelő más városban is?

A Lóderer Plasztikai Sebészet Budapesten és Balatonfüreden is rendelkezik rendelővel. Füredi rendelőnkben azonban csak konzultációra és az olyan kisebb, műtétet nem igénylő beavatkozások elvégzésre van lehetőség, mint például az ajakfeltöltés.

Hol végeztethető el a műtét előtti teljes körű vizsgálat?

A műtéti beavatkozások előtt szükséges labor- és EKG vizsgálatra háziorvos tud beutalót írni. Illetve magánegészségügyben az ország számos területén van erre lehetőség. A vizsgálat eredményét, leleteket behozhatja személyesen, vagy akár elektronikus úton is eljuttathatja hozzánk.

Mennyire fájdalmas egy plasztikai beavatkozás?

A Lóderer Plasztikai Sebészeten kiváló szakorvosok dolgoznak, emellett klinikánk modern orvostechnológiai eszközökkel van felszerelve. Minden eljárást helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban végzünk. Mindezek együttesen garantálják, hogy a beavatkozásokat teljesen fájdalommentesen végezzük.

Tudjuk, hogy a műtétek többsége kellemetlen téma pácienseinknek, így orvosaink részéről a teljes folyamat alatt és után is diszkrécióra számíthat.